ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροτάσεις ναι, συμφωνίες όχι

Προτάσεις ναι, συμφωνίες όχι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στην Ομόνοια ενόψει της νέας περιόδου. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης, το προηγούμενο διάστημα είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών. Τους έκαναν ξεκάθαρο πως θα δουλέψουν και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να συνεργαστούν.

Bet on Alfa

Ήδη οι μάνατζερ άρχισαν να προτείνουν ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα αξιολογήσει η ομάδα προγραμματισμού και αναλόγως θα καταλήξουν στους εκλεκτούς. Παράλληλα, Λάρκου και Ταραπουλούζης θα ρίξουν δίκτυα σε ποδοσφαιριστές που κρίνουν πως είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στη νέα περίοδο. Είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Προτάσεις πολλές μέχρι τώρα και οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν στην πορεία, όμως καμιά συμφωνία για την ώρα. Την κατάλληλη στιγμή θα γίνει κίνηση απόκτησής των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρον την ομάδα προγραμματισμού. Ακόμη, οι Λάρκου και Αναστασίου θα κληθούν να αποφασίσουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν και δεν θα είναι λίγοι, έστω κι αν διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa