ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροχωρημένος παρουσιάζεται ο Αναστασίου

Προχωρημένος παρουσιάζεται ο Αναστασίου

Η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να αφήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, σχολιάζεται από χθες βράδυ. Ουσιαστικά ο Ελλαδίτης προπονητής «φωτογράφισε» τις σκέψεις του ενόψει Ιανουαρίου. Όταν οι Αλμπίν, Γκρίνιτζ και Εντρένα επί εποχής του δεν πήραν λεπτό και ο Τζαϊλσον μόλις 16 λεπτά, τι άλλο μπορεί να σημαίνει;

Bet on Alfa

Είχε την ευκαιρία σ’ ένα φαινομενικά εύκολο ματς όπως είναι το σημερινό, να τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Δεν το έκανε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τους κράτησε εκτός αποστολής, στέλνοντας τους το μήνυμα ότι δεν τους υπολογίζει. Δεν μπορεί αλλιώς να ερμηνευτεί αυτή η απόφασή του.

Πλέον, ο Αναστασίου καλείται να διαχειριστεί αυτό το κεφάλαιο, τον αφαιρέσεων από το ρόστερ, με την διοίκηση. Γιατί θα πρέπει να τερματιστούν συμβόλαια και να ανοίξουν θέσεις στο ρόστερ για την ένταξη νέων ποδοσφαιριστών.

Και στο κεφάλαιο των μετεγγραφών ο Αναστασίου ίσως να έχει καταλήξει, τόσο στις θέσεις ενίσχυσης όσο και στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Ή τέλος πάντων, να έχει εντοπίσει αυτούς που επιθυμεί στην ομάδα του και θα γίνει προσπάθεια απόκτησής τους. Άλλωστε, θα τους θέλει με το «καλημέρα» της μετεγγραφικής περιόδου, προσδοκώντας να συμβάλουν σε αλλαγής της εικόνας της ομάδας. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa