ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρωταθλήτρια μέχρι τέλους! (vid)

Πρωταθλήτρια μέχρι τέλους! (vid)

Η Ιντερ έβγαλε ό,τι ψυχή είχε και με δέκα παίκτες έκανε τρομερή ανατροπή κόντρα στην Γιουβέντους, η οποία όμως είχε την ψυχή της πρωταθλήτριας και με γκολ στο 87′ και το 89′ (2-3) πάει για το 7ο σερί.

Bet on Alfa

Σε ένα από τα καλύτερα ματς όλων των εποχών για το Campionato, η Γιουβέντους έγραψε ξανά την ιστορία με τον τρόπο που ήθελε καθώς παρότι η Ιντερ έβγαλε σπάνιο σθένος και γύρισε το 0-1 σε 2-1 με δέκα παίκτες, οι Bianconeri με γκολ στο 85′ και το 89′ έφυγαν με το 2-3 από το Meazza και θα είναι για ακόμα μία αγωνιστική στην κορυφή. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πλέον στο +4 με ματς περισσότερο από την Νάπολι, που παίζει εκτός με την Φιορεντίνα, και έβγαλε αναίμακτα ένα από τα δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς καθώς ακολουθεί επίσκεψη και στο Olimpico. Πίσω έμεινε η Ιντερ στην μάχη για την 4άδα, καθώς αν η Λάτσιο νικήσει εκτός την Τορίνο θα μείνει στο -4 από τις θέσεις 3-4. Σωστή η κόκκινη στον Βεσίνο, ίσως έπρεπε να έχει αποβληθεί στο 56′ ο Πιάνιτς, νίκησε για ακόμα μία φορά τον Μπουφόν ο Ικάρντι. Ο,τι και να γίνει στο τέλος της σεζόν, ματς σαν και αυτό μόνο διαφήμιση κάνουν στο Campionato, το οποίο είναι ασύγκριτα το καλύτερο πρωτάθλημα φέτος.

Μόλις στο 13′ άνοιξε το σκορ η Γιούβε όταν η σέντρα του Κουαδράδο πέρασε για τον Ντάγκλας Κόστα που με βολέ άφησε όρθιο τον Χαντάνοβιτς για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Ιντερ που έχασε με απευθείας κόκκινη τον Ματίας Βεσίνο που βλακωδώς πάτησε με τις τάπες τον Μάντζουκιτς. Οι Bianconeri ήλεγξαν το ματς στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι το σοκ που είχαν υποστεί οι Nerazzurri, οι οποίοι είχαν την πιο καλή τους στιγμή στο 29′ με τη φωτοβολίδα του Καντρέβα που πέρασε έξω από το παραθυράκι. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Αλέγκρι δεν έδειξε διάθεση να ψάξει το δεύτερο γκολ, που ήρθε στο 45+5′ αλλά σωστά ακυρώθηκε ύστερα από χρήση VAR για οφσάιντ του Ματουιντί.

Η επανάληψη ήταν όσο πιο… όλα τα λεφτά γίνεται. Η Ιντερ στα λίγα λεπτά μέχρι τομ 52′ είχε προλάβει να δείξει ότι μπήκε με πάθος και σε εκείνο το σημείο το φάουλ του Κανσέλο από δεξιά βρήκε τον Ικάρντι και ο Αργεντινός με γνήσια κεφαλιά φορ νίκησε για ακόμα μία φορά στην καριέρα του τον Μπουφόν (1-1). Το γκολ φάνηκε να κάνει τα πόδια των παικτών της Γιουβέντους να τρέμουν και στο 63′ τους τα έκοψε τελείως, όταν ο Πέρισιτς πέρασε από αριστερά, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μπαρτσάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μέσα σε πανικό στο Meazza (2-1).

Σε εκείνο το σημείο ο Αλέγκρι έβγαλε τον Μάντζουκιτς και έβαλε τον Μπερναρντέσκι, ενώ μόλις πριν το γκολ είχε βάλει τον Ντιμπάλα αντί του Κεντίρα. Μετά το 2-1 οι δέκα της Ιντερ έπαιξαν για δώδεκα και πήγαιναν ακόμα και τρεις στην μπάλα δίνοντας κυριολεκτικά ό,τι είχαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην αφήνουν την Γιουβέντους να φτιάξει φάσεις και μάλιστα σε κάποιες στιγμές απειλούσαν και με κόντρα. Στο 75′ ο Χαντάνοβιτς έβγαλε μαγικά με το ένα χέρι το φάουλ του Ντιμπάλα που πήγαινε στο παραθυράκι, όμως στο 87′ η Γιουβέντους είχε όλη την τύχη με το μέρος της καθώς το γύρισμα του Κουαδράδο κόντραρε στον Σκρίνιαρ και πήγε μέσα. Δυστυχώς για την Ιντερ, το 2-2 δεν έμεινε για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μπερναρντέσκι εκτέλεσε το φάουλ και ο Ιγουαΐν μόνος από τη μικρή περιοχή ξεχασμένος απ’ όλους σκόραρε με κεφαλιά γράφοντας το τελικό 2-3 σε μια ιστορία που θα ζήσει για πάντα στο calcio…

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο (94′ Καραμό), Κανσέλο, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ραφίνια (81′ Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα, Πέρισιτς, Ικάρντι (85′ Σαντόν).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, Πιάνιτς (80′ Μπετανκούρ), Κεντίρα (61′ Ντιμπάλα), Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς (66′ Μπερναρντέσκι), Ιγουαΐν.

Autoremarketing

Bet on Alfa