ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτα Κρουόγια και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρώτα Κρουόγια και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Ράφα Γκρζύπ, αρχηγός της Γιαγκελόνια,  σε δηλώσεις τους σε Πολωνική ιστοσελίδα τόνισε πως είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την Κρουόγια και μετά όταν προκριθούν θα ασχοληθούν με την ΟMONOIA.

Bet on Alfa

Δείτε σε σημεία τα πιο σημαντικά από τα όσα έχει πει:

«Δεν είχαμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση, όμως ισχύει αυτό για όλους όσους έχουν αγώνες σε αυτή τη φάση».

Πιο ισχυρή η ομάδα φέτος: «Είναι δύσκολο να πω. Η ομάδα πρέπει να αντικαταστήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μ.Πάζνταν, αυτό είναι μία πρόκληση. Δεν χάσαμε σε ποιότητα θεωρώ».

Είχαν αποκλειστεί από την Ιρτίς Παβλοντάρ στο παρελθόν, θα πρέπει να προσέχουν την Κρουόγια«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους υποτιμήσουμε. Είναι διπλές αναμετρήσεις με τους αντιπάλους μας να έχουν τον ίδιο στόχο, την πρόκριση στον 2ο προκριματικό. Πρόκειται για πιο αδύναμο πρωτάθλημα όμως χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μετά την Κρουόγια ακολουθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ: «Πρώτα πρέπει να προκριθούμε πριν μιλήσουμε για τον επόμενο μας αντίπαλο. Επίσης το ίδιο ισχύει και για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού έχει μπροστά της αντίπαλο από τη Γεωργία. Το αποτέλεσμα στο περσινό φιλικό (3-0 νίκη της Γιαγκελόνια) δεν λέει κάτι αφού ήταν στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας των ομάδων. Δεν γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή, σίγουρα είναι μεγάλος αντίπαλος. Επαναλαμβάνω πως εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στους Λιθουανούς και θα μιλήσουμε για τους επόμενους, όταν είμαστε σίγουροι πως τελειώσαμε τη δουλειά».

Autoremarketing

Bet on Alfa