ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτη δυνατή… δοκιμασία και για τον Αναστασίου

Πρώτη δυνατή… δοκιμασία και για τον Αναστασίου

Θαύματα δεν μπορούσε να κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Αναστασίου, όμως η παρουσία του συνέβαλε ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να πάρει δυο συνεχόμενες νίκες. Τερμάτισε ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών, την οδήγησε στις επιτυχίες και προσδοκεί και ο ίδιος πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Bet on Alfa

Το επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αποτελεί την πρώτη δυνατή… δοκιμασία για τον Ελλαδίτη προπονητή. Σε ενδεχόμενη νέα επιτυχία, θα κερδίσει πολλά η ομάδα αλλά και ο ίδιος. Σίγουρα θα κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον 45χρονο προπονητή να δουλέψει με άνεση χρόνου, να βελτιώσει τομείς που διαπίστωσε ότι η ομάδα υστερεί αλλά και να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση δεν είναι εύκολο, όμως με καλή τακτική, πίστη και αποφασιστικότητα, η Ομόνοια μπορεί να το κερδίσει. Ο Αναστασίου θέλησε με την «πρώτη» να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα τους έδωσε να καταλάβουν ότι, δεν κρατά μαγικό ραβδί αλλά θα πρέπει και οι ίδιοι να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί, να προσπαθήσουν περισσότερο και όλοι μαζί να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Πλέον, με τις δυο επιτυχίες άρχισε το νερό να μπαίνει στο αυλάκι και τώρα θα πρέπει να κυλήσει. Θα γίνει μόνο με καλές εμφανίσεις και επιτυχίες. Ο δρόμος είναι μακρύς και μόνο με συνεχή προσπάθεια θα επιτευχθεί ο στόχος.

Autoremarketing

Bet on Alfa