ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτη με Μαργκάσα στον άξονα (Σενάρια ενδεκάδας)

Πρώτη με Μαργκάσα στον άξονα (Σενάρια ενδεκάδας)

Ο Αντώνης Τζιωνής έδωσε το σύνθημα για ένα γεμάτο γήπεδο σήμερα και ο Τζον Κάρβερ έστειλε το μήνυμα πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περιθώρια βελτίωση μέχρι και 80% από την μέχρι σήμερα παρουσία της.

Bet on Alfa

Η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα είναι κομβικής σημασίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από τις πρώτες απώλειες βαθμών στο Πρωτάθλημα, νωρίς κόντρα στην Αναγέννηση. Τίποτα άλλο εκτός από νίκη σήμερα δεν  επιτρέπεται. Ο κόσμος θα ανταποκριθεί για άλλη μια φορά στο κάλεσμα και θα  πρέπει να φύγουμε όλοι μετά γεμάτοι ελπίδα για το μέλλον της ομάδας. Νίκη και εμφάνιση λοιπόν αντάξια του ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και σήμερα ο Κάρβερ θα επιδιώξει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα μέσω ακόμα ενός μεγάλου rotation. Νέα πρόσωπα σε όλες τις γραμμές.  Στην αμυντική γραμμή τρεις φαίνονται να είναι οι νέες παρουσίες. Όλα δείχνουν πως σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο Λουκάς Βύντρα και δίπλα του θα παίξει ένας εκ των Νασιμέντο ή Όρσουλιτς. Κάτι περισσότερο από σίγουρη είναι η παρουσία Σοιλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ το άλλο άκρο της άμυνας φαίνεται να καταλαμβάνεται από τον Κωνσταντινίδη.

Στον άξονα για πρώτη φορά φέτος θα παίξει ο Ρενάτο Μαργκάσα στην φυσική του θέση. Δίπλα του ο φορμαρισμένος Τουρέ ενώ μπροστά δεκάρι θα παίξει ο Κλέιτον.

Στην επίθεση κορυφή θα παίξει ο Ντάρμπισάιρ, ενώ η απουσία Χριστοφή κενώνει μία θέση στα άκρα με τον Σιέρινταν να συμπληρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να την γεμίσει. Το άλλο φτερό (δεξί) θα καταληφθεί από τον Αγκάγιεφ. Σήμερα αν όλα βαίνουν καλώς θα δούμε και τον Σάκη Κύπρου να παίρνει αγωνιστικά λεπτά.

Ευχή είναι αυτή τη φορά το πείραμα Κάρβερ να πετύχει, ιδιαίτερα στην άμυνα και να ξεκινήσει να καθιερώνεται και να κτίζεται ο κορμός της ομάδας για την φετινή περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa