ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτη συγκέντρωση για Παπασταύρου

Πρώτη συγκέντρωση για Παπασταύρου

Λιγότερο από δύο βδομάδες απομένουν για την εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου, που ως γνωστόν ορίσθηκε για τις 28 Απριλίου. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων εκπνέει στις 17:00 της προσεχούς Παρασκευής 20 Απριλίου.

Bet on Alfa

Σήμερα, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Δήμου Λατσιών η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση για μέλη και φίλους του σωματείου, με θέμα την παρουσίαση του περιγράμματος συμφωνίας που προτείνει ο Σταύρου Παπασταύρου. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται μαζική παρουσία του κόσμου, που ανησυχεί, προβληματίζεται και νοιάζεται για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε την περασμένη βδομάδα: «Προσκαλείστε σε συγκεντρώσεις που θα γίνουν, με θέμα την παρουσίαση του περιγράμματος συμφωνίας που προτείνει στο σωματείο μας ο κ. Σταύρου Παπασταύρου.

Λευκωσία: Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 19.00 στο θέατρο του Δήμου Λατσιών.
Λεμεσός – Πάφος: Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 19.00, Αίθουσα εκδηλώσεων “Κωστας Σοφιανός” , Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου.
Λάρνακα – Αμμόχωστος: Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμόχωστου, Λάρνακα.

Θεωρούμε υποχρέωση μας ο κόσμος της Ομόνοιας να ενημερωθεί για το περίγραμμα της πρότασης ώστε τα μέλη να αποφασίσουν ελεύθερα για τα σοβαρά θέματα που θα απασχολήσουν την επερχόμενη συνέλευση του Σωματείου.

Λώρης Κυριάκου
Μίνως Χαραλάμπους
Νικόλας Γεωργιάδης
Λάμπρος Πιερή

Πληροφορίες 99952844
Έλενα Μαραγκού».

Autoremarketing

Bet on Alfa