ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠρώτος στόχος οι νίκες, δευτερεύον το θέαμα

Πρώτος στόχος οι νίκες, δευτερεύον το θέαμα

Πολλά λέχθηκαν για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας μας, για τα πολλά συστήματα του Καιάφα και για την κάκιστη ψυχολογία των παικτών μας. Όλα αυτά πλέον πρέπει να μείνουν στο παρελθόν. Σίγουρα η εμφάνιση μας με τον Οθέλλο δεν ήταν η εμφάνιση που θα έκλεινε στόματα, αλλά τουλάχιστον θα κατευνάσει κάπως τα πνεύματα και την περιττή μουρμούρα.

Bet on Alfa

Πλέον πρέπει όλα τα παιχνίδια να αντιμετωπίζονται με την ίδια βαρύτητα. Πρώτος στόχος σε κάθε παιχνίδι να είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί. Νίκες που θα φέρουν τόσο ψυχολογική τόνωση όσο και καθαρότερο μυαλό σε παίκτες και προπονητή.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ζητούμε απο τους παίκτες το θέαμα. Αυτο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Δεν αμφιβάλλουμε σε καμία περίπτωση πως σε κάποιο στάδιο και μετά θα μπορούμε να προσφέρουμε και θέαμα. Προς το παρόν στόχος είναι να κερδίζουμε χωρίς να εξετάζουμε τον τρόπο.

Χθες με την βοήθεια της τύχης καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο χωρίς να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σίγουρα αυτό το ζήτημα πρέπει να μην επαναληφθεί αλλά όπως ειπώθηκε και προηγουμένως το ζητούμενο είναι η νίκη και μόνο η νίκη

Προχωράμε αγωνιστική προς αγωνιστική. Παιχνίδι με παιχνίδι και ειμαστε σιγουροι πως θα προκύψει μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι μας. Την Κυριακή οδεύουμε προς το Δασάκι να αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Άχνας. Μία δύσκολη έδρα όπου θα πρέπει να φύγουμε νικητές. Δεν μας νοιάζει κανένας άλλος αντίπαλος όποιος και αν είναι αυτός. Η νίκη θα είναι ο στόχος μας και οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν, σε συνδυασμό με το θέαμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa