ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΠρώτο βήμα πρόκρισης, με νίκη 11-2 σε βάρος του...

Πρώτο βήμα πρόκρισης, με νίκη 11-2 σε βάρος του Εθνικού Λατσιών

Μία μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, με 11-2, πέτυχε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ απέναντι στον Εθνικό Λατσιών, για τον πρώτο αγώνα της Α’ φάσης των playoff του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου, ξεκίνησε με τους: Σκαμπύλη, Κοντοδήμητρο, Ανδρέου, Σέζαρ και Πρέα.

Οι «πράσινοι» είχαν εξαιρετική απόδοση, πίεσαν από την αρχή και δεν σταμάτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητα τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε μεγάλη μέρα ήταν ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ, ενώ χατ-τρικ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μανώλης Μανώλη, όπως και ο Ανδρέας Σάββα. Στον σημερινό αγώνα σκόραρε και ο τερματοφύλακας της ομάδα μας, Τάσος Σκαμπύλης!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ συγκεντρώνεται πλέον στον επαναληπτικό της Πέμπτης, με στόχο να τελειώσει τη σειρά και να προκριθεί στην Β’ φάση των play-off. Υπενθυμίζεται ότι, στον επόμενο γύρο, προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ανόρθωση vs ΑΜΕΚ Καψάλου, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει επικρατήσει στον πρώτο αγώνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa