ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτο τεστ… για ξεμούδιασμα

Πρώτο τεστ… για ξεμούδιασμα

Μόλις η Τρίτη μέρα είναι η σημερινή για την αποστολή της Ομόνοιας στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες», όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για την διεξαγωγή του πρώτου φιλικού αγώνα.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στις 18:00 (ώρα Κύπρου), την ομάδα U23 της Βόλφσμπουργκ. Αναμένεται να υπάρξει μετάδοση του αγώνα από το Omonoia Premium, μένει να ανακοινωθεί με ποιον τρόπο.

Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι που προσφέρεται σαν ξεμούδιασμα από τις δυνατές προπονήσεις. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ο Ολίβα θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό και λογικά θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά από τις δυνατές προπονήσεις και το σημερινό φιλικό θα αποτελέσει την ευκαιρία για να χαλαρώσουν σε κάποιο βαθμό. Να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και παράλληλα ο Ισπανός προπονητής θα θελήσει να δει κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις.

Στην αποστολή δεν μετέχουν οι Κατελάρης και Δημητρίου που έμειναν στην Κύπρο αφού είναι τραυματίες, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει το διάστημα αποχής για τον νεαρό τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Αντωνίου, που υπέστη κάκωση στον αγκώνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa