ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτο φιλικό συμπερασμάτων σε νέα ώρα έναρξης

Πρώτο φιλικό συμπερασμάτων σε νέα ώρα έναρξης

Πρώτο φιλικό, πρώτα συμπεράσματα
Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι από τότε που άρχισε την προετοιμασία της θα δώσει το απόγευμα η Ομόνοια. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα αναμετρηθεί με την Σίγμα Όλομουτς Τσεχίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Ρέμες» που προετοιμάζεται η Ομόνοια και θα αρχίσει στις 16:30 ώρα Κύπρου αντί στις 19:00 που ήταν προγραμματισμένο και κάθε ημίχρονο θα έχει διάρκεια 35 λεπτά.

Bet on Alfa

Είναι το πρώτο φιλικό και αναμένεται ο προπονητής να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση. Σε αυτούς δηλαδή που έχουν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους.

Δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μαντούρο που μόλις χθες εντάχθηκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Όλοι αναμένουν την ευκαιρία τους και ο Χριστοδούλου ουσιαστικά θα θελήσει να διαπιστώσει στο σημερινό φιλικό κάποια πράγματα που δούλεψαν έως τώρα στις προπονήσεις.

Ο Πάμπος δίνει σημασία στο ομαδικό πνεύμα και στο οικογενειακό κλίμα. Θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι μια γροθιά, να παίζουν για το σύνολο και όχι για την πάρτη τους. Οι προπονήσεις είναι δυνατές, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό και επικρατεί απόλυτη πειθαρχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa