ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΡίχνει γέφυρες προς την UEFA για το FFP η...

Ρίχνει γέφυρες προς την UEFA για το FFP η Μίλαν

Ραντεβού με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία με στόχο να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης για το Financial Fair Play, επιδιώκουν οι Μιλανέζοι.

Bet on Alfa

Οι Ροσονέρι έχουν ήδη προσφύγει στο CAS κατά της ποινής που τους είχε επιβληθεί από την UEFA πέρυσι και η οποία ήταν πρόστιμο, μείωση των παικτών που μπορούν να δηλωθούν για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και υποχρέωση από πλευράς Μίλαν να έχει ισορροπήσει τον ισολογισμό της ως το 2021.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η Gazzetta dello Sport, η διοίκηση της Μίλαν θέλει να σπάσει ο πάγος με την UEFA και να υπάρξει μια πιο ευνοϊκή μεταχείριση για το κλαμπ, ώστε να αποσύρει και την προσφυγή στο CAS. Τι σημαίνει “ευνοϊκή μεταχείριση”; Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να δώσει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο η UEFA -και όχι ως το 2021- για να επιτευχθεί το break-even στον ισολογισμό, όπως και το να μην υπάρξει νέα ποινή για τον ισολογισμό του 2017-18, ο οποίος έκλεισε με -126 εκατ. ευρώ και με τον οποίο δεν έχει ασχοληθεί ακόμη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (αναμένεται νέα καμπάνα όταν ασχοληθεί).

Από την πλευρά της UEFA πάντως, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι βλέπει με θετικό μάτι τα αιτήματα της Μίλαν, η οποία έδωσε 70 εκατ. ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρά το γεγονός ότι έχει ήδη δει “κίτρινη κάρτα” από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa