ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΡίχνεται στη μάχη του τίτλου

Ρίχνεται στη μάχη του τίτλου

Αρχίζουν σήμερα οι αγώνες της τελικής φάσης όπου θα κριθεί ο τίτλος στο φετινό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Futsal. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια / Αραράτ έφτασαν στον τελικό και οι αναμετρήσεις τους αρχίζουν σήμερα στο Λευκόθεο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Bet on Alfa

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, η ομάδα μας αρχίζει την προσπάθειά της για κατάκτηση του νταμπλ, επιδιώκοντας τη νίκη στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου. Η πρόκριση θα κριθεί στις τρεις νίκες, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει πλεονέκτημα έδρας, λόγο του ότι είχε τερματίσει στην πρώτη θέση κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Επικρατεί αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο τριφύλλι, που θα προσπαθήσει να πετύχει ότι πέτυχε στους ημιτελικούς του κυπέλλου, όταν είχε αποκλείσει τον ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντάς μέσα στην έδρα του.

Στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Ομόνοια / Αραράτ – ΑΠΟΕΛ…5-3, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια / Αραράτ…6-5.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου σε διπλούς αγώνες όπου προκρίθηκε η Ομόνοια / Αραράτ και ακολούθως κατέκτησε και το τρόπαιο.

Autoremarketing

Bet on Alfa