ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΡαντεβού... πρόκρισης στο Emirates!

Ραντεβού… πρόκρισης στο Emirates!

Αυτή τη φορά δεν έγινε… ματσάρα! Τσέλσι και Αρσεναλ σε ένα κακό παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και στις 24 του μήνα στο Emirates θα λύσουν τις διαφορές τους στον 2ο ημιτελικό του League Cup!

Bet on Alfa

Από την ματσάρα της προηγούμενης εβδομάδας στην αποψινή… σούπα! Τσέλσι και Αρσεναλ… κόλλησαν στο Στάμφορντ Μπριτζ, έμειναν στο μηδέν και το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup θα σφραγιστεί το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου. Τέταρτη φετινή ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Μπλε να έχουν τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία!

Κακή η εικόνα του α’ μέρους, χωρίς ρυθμό, αλλά και φάσεις. Η Αρσεναλ παρουσιάστηκε με αλλαγές εξαιτίας των σοβαρών απουσιών, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στον πάγκο βρέθηκε ο Μαυροπάνος! Η Τσέλσι ξεπέρασε το μουδιασμένο πρώτο τέταρτο, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει. Οι Μπλε είχαν την πρώτη καλή φάση στο ματς στο 25ο λεπτό, αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε το σουτ του Μόουζες. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι! Η Αρσεναλ έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη εστία στο 39′, ο Ιβόμπι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον Κουρτουά! Οι Μπλε ήταν καλύτεροι και στην επανάληψη, πίεσαν, έπαιξαν πιο πειθαρχημένα, αλλά Αζάρ και Μόουζες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Η Αρσεναλ δεν πήρε πολλά από την είσοδο του Σάντσες στο 65′, ενώ στο 88′ στάθηκε τυχερή, αλλά το σουτ του Σεσκ (βρήκε στον Χόλντινγκ) βρήκε στο δοκάρι!

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόουσες, Καντέ, Φάμπρεγας, Ντρίνκγουότερ (68′ Γουίλιαν), Αλόνσο, Αζάρ (84′ Μπακαγιόκο), Μοράτα (87′ Μπατσουαγί)

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μάιτλαντ- Νάιλς, Γουίλσιρ (57′ Ελνένι), Τσάκα, Ιβόμπι, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ (65′ Σάντσες).

 

Πηγή:Gazzetta.gr 
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa