ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΡεκόρ ο Λέβα, ακάθεκτη η Μπάγερν (vid)

Ρεκόρ ο Λέβα, ακάθεκτη η Μπάγερν (vid)

Η Λεβαντόφσκι σκόραρε για 11ο συνεχόμενο ματς εντός έδρας και η Μπάγερν, χωρίς τον άρρωστο Χάινκες στον πάγκο, κέρδισε με 2-1 την Σάλκε.

Bet on Alfa

Η Μπάγερν ανακοίνωσε λίγο πριν το ματς ότι ο Γιουπ Χάινκες δεν θα είναι στον πάγκο λόγω ίωσης και ο έμπειρος τεχνικός έχασε την ευκαιρία να δει τον Λεβαντόφσκι να ισοφαρίζει το δικό του τρομερό ρεκόρ. Ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε και στο 11ο εντός έδρας ματς της σεζόν, για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του προπονητή του μετά τη σεζόν 1972-73, ενώ χρειάζεται ένα ακόμη ματς για να πιάσει τον μεγάλο Γκερντ Μίλερ, που σκόραρε σε 12 για την Μπάγερν (αλλά σε διαφορετικές σεζόν).

Ο Πέτερ Χέρμαν, λοιπόν, έκατσε στον πάγκο των Βαυαρών και είδε τον Λεβαντόφσκι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6’. Ο Φέρμαν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη απόκρουση στο σουτ του Μίλερ, με τον Πολωνό να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με πολύ επιθετικό σχήμα και στο 29’ ο Ντι Σάντο έκανε το 1-1, μόνο και μόνο για να δει τον Μίλερ να σκοράρει στην κόντρα στο 36’ για το 2-1. Η Μπάγερν ανέβασε ξανά ταχύτητα μετά το 60’, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τρίτο γκολ, με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι ανοιχτά. Οι βασιλικοί μπλε προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά και το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος στην πορεία της Μπάγερν να κατακτήσει τον τίτλο αρχές Μαρτίου και να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ.

Μπάγερν (Πέτερ Χέρμαν): Ούλραϊχ, Αλάμπα, Μπόατενγκ (71’ Ζίλε), Χούμελς, Κίμιχ, Βιδάλ, Μίλερ, Χάμες (81’ Χάβι Μαρτίνεθ), Ρόμπεν, Ριμπερί (77’ Κομάν), Λεβαντόφσκι

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Σεπφ, Σταμπουλί, Νάλντο, Κέρερ, Καλιγκιούρι, Γκορέτσκα, Μάιερ (59’ Οτσίπκα), Ντι Σάντο (77’ Κονοπλιάνκα), Εμπολό, Μπούργκσταλερ (65’ Αρίτ)

 Πηγή:Gazzetta.gr
Autoremarketing

Bet on Alfa