ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΡώσικα ρούβλια στο ταμείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ρώσικα ρούβλια στο ταμείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστε σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας goal.philenews.com σχετικά με την νέα εταιρική συμφωνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

Σε μια εντυπωσιακή χορηγική συμφωνία, ικανή να την αλλάξει οικονομικά (και όχι μόνο) επίπεδο, έχει έρθει η Ομόνοια, καθώς έχει δώσει χέρια με τη ρώσικη στοιχηματική εταιρεία «Fonbet», η οποία θα παρουσιάζεται ως μέγα χορηγός της ομάδας για τις επόμενες τρεις ποδοσφαιρικές περιόδους (2018-2021).

Το λογότυπο της ρωσική εταιρείας θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας του «τριφυλλιού», με τη DIMCO που ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με τους πράσινους, να πηγαίνει στο πίσω μέρος. Εδώ και εβδομάδες οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές και φαίνεται ότι οδηγήθηκαν σε… γάμο, με την επίσημη παρουσίαση να αναμένεται σύντομα, μιας και αρχίζει το πρωτάθλημα σε λίγες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά την «Fortune Entertainment RG Limited», η οποία έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας στην Κύπρο από τον Οκτώβριο του 2017 με την επωνυμία «fonbet», ιδρύθηκε πριν 23 χρόνια (1994) στη Ρωσία, κάνοντας αρχή με επίγεια καταστήματα, μέχρι να βγει στο διαδίκτυο το 1997. Έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα επίγεια καταστήματα, λειτουργώντας εκατοντάδες στη Ρωσία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης γενικότερα (Λευκορωσία, Καζακστάν, Ουκρανία κ.α.).

Autoremarketing

Bet on Alfa