ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣήμερα ανακοινώνει τον Κάι

Σήμερα ανακοινώνει τον Κάι

Την ανακοίνωση του Κάρλος Σιλβέιρα ντα Γκράσα, Κάι την αναμέναμε χθες. Ωστόσο, δεν έγινε εφικτό ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι να περάσει από όλες τις ιατρικές εξετάσεις, θα τις ολοκληρώσει εντός της ημέρας και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του, θα φωτογραφηθεί και θα ανακοινωθεί.

Bet on Alfa

Για τον Κάι, ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει θετικότατη άποψη κι ας έχει να αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου. Ωστόσο έκανε προπονήσεις μέχρι και το τέλος Μαρτίου. Ο λόγος που έλυσε το συμβόλαιό του με την Κραϊόβα ήταν γιατί ένιωθε παραγκωνισμένος από κάποιο σημείο και μετά από τον προπονητή του.
Την ίδια ώρα, ο Κύπριος τεχνικός επιδιώκει την προσθήκη ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού. Ο Καλίφα Σανκαρέ είναι ψηλά στις προτεραιότητές του. Εάν δεν προχωρήσει με τον Σενεγαλέζο, τότε θα κινηθεί για άλλη επιλογή αφού έχει έτοιμους ποδοσφαιριστές για κάθε θέση.

Ο Πάμπος φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού ότι, είναι σε καλό δρόμο και δεν ανησυχεί σε καμιά περίπτωση για τον τρόπο που κινείται ο σχεδιασμός της ομάδας. Δεν «πνίγεται» αφού έχει επιλογές για κάθε θέση και μέχρι τις 3 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι προπονήσεις υπάρχουν ακόμη 12 μέρες και σ’ αυτό το διάστημα θα υλοποιήσει τις πλείστες μετεγγραφές και αυτές που θα απομένουν θα κλείσουν στην πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa