ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣαν μια γροθιά, όλοι Μακάρειο!

Σαν μια γροθιά, όλοι Μακάρειο!

Η Ομόνοια δίνει σήμερα ένα κρίσιμο αγώνα, έναν τελικό. Απέναντι στη Δόξα, στον επαναληπτικό της ήττας με 2-3 στο ΓΣΠ, η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ (που θα παρακολουθήσει τον αγώνα και πάλι από την εξέδρα), θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή.

Bet on Alfa

Θέλει νίκη με δυο γκολ διαφορά για να σφραγίσει αυτή την πρόκριση στην προημιτελική φάση, εκεί που θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Πάφος – Παραλίμνι. Γίνεται αντιληπτό πως, με πρόκριση σήμερα η Ομόνοια θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια, ως το φαβορί, να προχωρήσει στους «4» και εκεί να ψάξει το εισιτήριο για τον τελικό.

Σήμερα, λοιπόν, είναι κρίσιμο το παιχνίδι και η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του λαού της. Τα οργανωμένα σύνολα τοποθετήθηκαν, η διάθεση του κόσμου είναι πολύ καλή και θα πρέπει το Μακάρειο να ζήσει παλιές καλές στιγμές. Ο κόσμος είναι αυτός που θα δώσει την ώθηση, θα σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία, στην πρόκριση!

Η Ομόνοια παίζει σήμερα τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν (μέχρι τον επόμενο). Στην ομάδα γνωρίζουν ότι τα περιθώρια είναι στενά, ωστόσο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους. Πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θα θελήσουν να διορθώσουν το λάθος που έγινε στον πρώτο αγώνα.

Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της, κανείς δεν θα πρέπει να απουσιάσει απ’ αυτό το σπουδαίας σημασίας παιχνίδι. Σαν μια γροθιά, ομάδα και κόσμος, θα δώσουν την μάχη για το πολυπόθητο εισιτήριο, που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να συνεχίσει στον θεσμό έχοντας ως ένα και μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa