ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣεβίλλη η επιστροφή, Λίβερπουλ η... διαστροφή (vid)

Σεβίλλη η επιστροφή, Λίβερπουλ η… διαστροφή (vid)

Ο,τι να’ ναι και πάλι οι Reds. Στο 30′ έκαναν φιέστα 0-3 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και στο 93′ οι Σεβιγιάνοι τους ισοφάρισαν 3-3, αλλά με την ισοπαλία η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ κράτησε την 1η θέση.

Bet on Alfa

Θα τους τρελάνει εντελώς τους οπαδούς της αυτή η ομάδα. Κάποτε, στην Πόλη το έκανε από την ανάποδη, αλλά πλέον σου δίνει την εντύπωση ότι το έχει βάλει βαθιά στο σύγχρονο πετσί της. Τη στιγμή που στο 30′ διέλυε 0-3 εκτός τη Σεβίλλη, κανείς δεν μπορούσε να είναι βέβαιος ότι θα νικούσε. Λίβερπουλ είναι αυτή και τελικά επιβεβαίωσε τα άγχη των φίλων της που το φοβόντουσαν μέχρι τέλους. Οι δικές τις γκάφες σε συνδυασμό με την επική αντεπίθεση των Σεβιγιάνων, έφερε τελικά στο 93′ το τρελό 3-3.

 

Μόλις στο 2′ από κόρνερ και κεφαλιά πάσα, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Φιρμίνο και βρήκε δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πήραν αμέσως τα ηνία, είχαν δοκάρι με τον Νολίτο (19′), και σούπερ ευκαιρία με τον Μπεν Γιεντέρ (20′). Αντί όμως να σκοράρουν εκείνοι, δέχτηκαν δύο λεπτά αργότερα το δεύτερο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κόρνερ, κεφαλιά και έπειτα ψαράκι του Μανέ. Το τέλειο βράδυ για τους Reds το έστησε ο Φιρμίνο με απίθανο no look πλασέ στο ημίωρο.. Ολα ήταν εκπληκτικά όμορφα για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ, που έπρεπε να απλά να τα χαλάσει…

Ο Μπεν Γιεντέρ άρχισε να μειώνει με κεφαλιά (52′), ο Μορένο έκανε λάθος και στο καπάκι πέναλτι και ο Μπεν Γιεντέρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα (60′). Το 2-3 έφερε φωτιά στο παιχνίδι και η Λίβερπουλ πιέστηκε αφόρητα. Και στο φινάλε συνέβη αυτό που φαντάζονταν άπαντες. Η ισοφάριση ήρθε σε φάση διαρκείας και κοντινό σουτ του Πισάρο. Ετσι οι Σεβιγιάνοι ολοκλήρωσαν μία εκπληκτική επιστροφή, η Λίβερπουλ συνέχισε να κάνει τα… δικά της, αλλά τουλάχιστον εξακολουθεί να έχει στα χέρια της την 1η θέση.

Σεβίλλη (Εδουάρδο Μπερίσο): Σέρχιο Ρίκο, Εσκουδέρο, Γκάις, Μερκάδο, Λενγκλέ, Μπανέγα, Πισάρο, Ν’Ζονζί (46′ Βάσκες), Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ (81′ Κορέα), Νολίτο (73′ Μουριέλ)

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Κλάβαν, Γκόμεζ, Μορένο (63΄Τσαν), Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κοουτίνιο (63′ Μίλνερ), Σαλάχ (87′ Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν), Φιρμίνο, Μανέ.
 

 

5ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Λίβερπουλ 9 (16-6)
2. Σεβίλλη 8 (11-11)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (9-6)
4. Μάριμπορ 2 (2-15)

Τελευταία αγωνιστική (6 Δεκεμβρίου)
Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας
Μάριμπορ – Σεβίλλη
 

Πηγή:Gazetta.gr

 
 
Autoremarketing

Bet on Alfa