ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣεβασμό, υπομονή και απαίτηση για νίκη!

Σεβασμό, υπομονή και απαίτηση για νίκη!

Όσοι είχαν παρουσιάσει το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα ως τα ρέστα της σεζόν πιστεύουμε ότι έκαναν λανθασμένη  εκτίμηση. Το Κύπελλο για πολλούς θα ήταν το βάλσαμο για να υπάρχει ελπίδα κατάκτησης κάποιου τροπαίου, όμως σίγουρα όχι ο θεσμός που θα έδινε τις περισσότερες πιθανότητες για Ευρωπαικό Εισιτήριο.

Bet on Alfa

Σήμερα το παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΓΣΠ κόντρα στην Σαλαμίνα, ΝΑΙ μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός. Οι αριθμοί είναι αυτοί που λένε την αλήθεια πάντα.  Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση, 4 βαθμούς κάτω από  την 6η Ανόρθωση και 6 κάτω από την 4η Σαλαμίνα. Αρχικός στόχος είναι να τερματίσει στην πρώτη 6άδα η ομάδα μας και κοντά στην 4η θέση που υπό προυποθέσεις δίνει Ευρωπαικό Εισιτήριο. Έτσι το σημερινό παιχνίδι είναι αγώνας έξι βαθμών.  Ισοπαλία δεν πρέπει να υπάρχει στο πρόγραμμα σήμερα!

Ο κόσμος, η κινητήρια δύναμη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σήμερα όπως και σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, οφείλει να μπει στην εξίσωση. Ας αφήσουμε πίσω την πικρία της Τετάρτης και την κακή συμπεριφορά μας στις εξέδρες, να σεβαστούμε την προσπάθεια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίποντο. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η βρισιά σε παίκτες και προπονητή μπορεί να βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τότε καλύτερα να μείνει στο σπίτι.

Σεβασμός λοιπόν και υπομονή. Όλα εξαρτώνται από την ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα και από καμία Σαλαμίνα. Και ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και ο ΛΑΟΣ. Με το σωστό τρόπο σήμερα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ νίκη. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Νίκη για να μείνουμε ζωντανοί στο όνειρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa