ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣεραφείμ:"Μέχρι 31 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν,...

Σεραφείμ:”Μέχρι 31 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν”

Στο balla μίλησε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ. Δείτε το κείμενο με τα όσα είπε ο Πρόεδρος των Πρασίνων.

Bet on Alfa

Για τον απόηχο της συνεδρίας, τις επικείμενες εκλογές, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι της Ομόνοιας, το οποίο χειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στο Balla ο πρόεδρος των «πράσινων», Δώρος Σεραφείμ.

Ο κ. Σεραφείμ κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και δεν ξεκαθαρίζει αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, μολονότι τις τελευταίες μέρες διαφάνηκε πως θα αποχωρήσει. «Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από ό,τι ανακοινώθηκε», είπε στο Balla και απάντησε στην έντονη φημολογία περί αποχώρησής του: «Δεν μπορώ να απαντώ σε φήμες, ούτε να τις σταματήσω».

Αναφερόμενος στην Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου, ο Δώρος Σεραφείμ επισήμανε: «Θα παρουσιαστούν τα οικονομικά δεδομένα του έτους, θα οριστούν οι εξωτερικοί ελεγκτές, θα γίνει μία γενικότερη συζήτηση για την ομάδα και θα εκλεγεί το νέο Συμβούλιο, να δούμε τότε και ποιες άλλες υποψηφιότητες θα υπάρχουν». Δεν θέλησε να απαντήσει αν θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα, αλλά τόνισε πως μέλη του νυν Συμβουλίου θα θέσουν υποψηφιότητα για να βρίσκονται και στο νέο.

Απάντησε και στο ερώτημα αρκετών φίλων της Ομόνοιας, γιατί η Εκλογική Συνέλευση ορίστηκε για τα τέλη Ιουνίου και όχι νωρίτερα. «Δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα, ήταν οι εκλογές που επηρέασαν και το ποδόσφαιρο, αφού είδαμε και την ΚΟΠ να μεταθέτει τους αγώνες, είχαμε τον τελικό του Κυπέλλου και έπρεπε η ομάδα να μείνει απερίσπαστη, είναι διάφοροι παράγοντες που δεν επέτρεψαν να οριστεί νωρίτερα η Εκλογική Συνέλευση. Δεν χρειαζόταν εξάλλου. Η ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή που τρέχει όλα τα θέματα και προχωρά τον προγραμματισμό και το χτίσιμο της νέας ομάδας, ανεξάρτητα από όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο».

Μας έδωσε την κατάλληλη πάσα για να τον ρωτήσουμε και για το αγωνιστικό κομμάτι. «Ο τεχνικός διευθυντής αποφασίζει για τα πάντα, φέρνει τις εισηγήσεις του στο Συμβούλιο, αλλά οι επιλογές είναι δικές του», είπε ο Δώρος Σεραφείμ.

Θέμα προπονητή. Είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας, όπως τονίζεται διαρκώς στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες; «Δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση. Από όσο γνωρίζω εργάζεται πάνω στο θέμα αυτό ο Νίκος Νταμπίζας και εξετάζει διάφορους προπονητές για να επιλέξει τον κατάλληλο», η απάντηση του προέδρου της Ομόνοιας.

Υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα; «Μέχρι 31 του μήνα θα πρέπει να έχουν κλείσει όσες υποθέσεις απαιτούνται. Στις 6 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία, στις 9 πάει η ομάδα στην Αυστρία, στο τέλος Ιουνίου παίζει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ποιοι παίκτες μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται. Θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια», απάντησε ο Δώρος Σεραφείμ στο Balla.

Ρωτήσαμε πιο συγκεκριμένα για τον Νούνο Ασίς, χωρίς να λάβουμε ξεκάθαρη απάντηση:«Μέχρι 31 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν».

Autoremarketing

Bet on Alfa