ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση για το φινάλε του...

Σε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση για το φινάλε του Ραφίνια στη Μπάγερν Μονάχου… (vid)

Μαζί με τους Αριέν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί, κλείνει την αυλαία της παρουσίας του στη Μπάγερν Μονάχου και ο Ραφίνια, ανακοινώνοντας το φινάλε με δάκρυα σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης.

«Πέρασα υπέροχα χρόνια, ειδικά το 2013 με το τρεμπλ ήταν μοναδικό, όμως, όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα παρέμενα τόσα χρόνια στη Γερμανία όταν ήρθα στην χώρα για τη Σάλκε και ήμουν 18 χρονών. Ήταν δύσκολα για εμένα στην αρχή σε μια ξένη χώρα, με μια γλώσσα που δεν γνώριζα, όμως πλέον αισθάνομαι Γερμανός» είπε ο Ραφίνια που προτού κλείσει την συνέντευξη Τύπου και με τη συγκίνηση έκδηλη πλέον στα βουρκωμένα του μάτια, είπε:

«Η μητέρα μου, μου είπε να σας ευχαριστήσω όλους δημόσια. Τους συμπαίκτες μου, τους υπαλλήλους του συλλόγου, όλους σας…».

Οι συμπαίκτες του ήταν εκεί για να βρίσκονται στο πλευρό του και να τον χειροκροτήσουν, ενώ, ένας – ένας τον αγκάλιασαν αποχωρώντας από την αίθουσα Τύπου…

Με τη Μπάγερν Μονάχου, ο 33χρονος αμυντικός κατέκτησε έξι πρωταθλήματα (δίχως να υπολογίζεται ακόμα το φετινό), 1 Champions League, 3 Κύπελλα Γερμανίας, 1 Super Cup Ευρώπης, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 4 Super Cup Γερμανίας.

Πηγή:Gazzetta.gr

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa