ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣε μπελάδες οι νερατζούρι (vid)

Σε μπελάδες οι νερατζούρι (vid)

Η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε και δεν μπορεί με τίποτα να τελειώνει με την υπόθεση Champions League.

Bet on Alfa

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Ίντερ, που δεν μπορεί με τίποτα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, έστω και αν κρατάει την 3η θέση. Οι νερατζούρι κόλλησαν στο 0-0 απέναντι στην Ουντινέζε παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολύ σημαντικές απουσίες.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες, με τους Ναϊνγκολάν και Ντ’ Αμπρόζιο να φτάνουν κοντά στο 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να απειλήσουν στην αντεπίθεση. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαρτίνες είδε τον Μούσο να βγάζει την προσπάθειά του, με τον τερματοφύλακα της Ουντινέζε να είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης και να κρατάει το 0-0. Στο 87’, μάλιστα, έκανε τεράστια απόκρουση στην προσπάθεια του Μπαλντέ, με τους νερατζούρι να μην μπορούν με τίποτα να τον νικήσουν.

Ουντινέζε (Ιγκόρ Τούντορ): Μούσο, Λάρσεν, Ντε Μαϊό, Νούιτνικ, Ντ’ Αλεσάντρο (80’ Βίλμοτ), Μαντρέγκορα, Σάντρο (73’ Χάλφρεντσον), Ντε Πάουλ, Ζέγκελαρ, Πουσέτο (60’ Οκάκα), Λαζάνια

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βαλέρο (63’ Ικάρντι), Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο (76’ Καντρέβα), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Μαρτίνες (79’ Μπαλντέ)

Autoremarketing

Bet on Alfa