ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣημαντικές δηλώσεις από τον Ούτσα για την αποχώρηση του

Σημαντικές δηλώσεις από τον Ούτσα για την αποχώρηση του

Πολύ σημαντικές δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε  της πατρίδας του έκανε ο Ούτσα Λομπιανίτζε ο οποίος κάνει αναφορά στην κόντρα του με τον Μιλόγεβιτς.

Bet on Alfa

Όσα δήλωσε ο Γεωργιανός:

“Πρόσφατα ήρθε στην ομάδα ένας νέος προπονητής. Eίχα μία διαμάχη μαζί του και ως επακόλουθο υπήρξε ο δεκαήμερος μου αποκλεισμός και χρηματικό πρόστιμο. Η διοίκηση μου είπε ότι δεν θα παίξω ξανά στην Ομόνοια και αυτή ήταν απόφαση του προπονητή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά μία δουλειά για εμένα. Ήθελα να κάνω αυτή τη συνέντευξη για να μάθει και ο κόσμος τι ισχύει. Αυτός (ο προπονητής) έχει την άποψή του κι εγώ έχω τη δική μου”.

“Η διαμάχη που είχαμε ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ. Όπως και να’ χει και αφού αυτό το θέμα τράβηξε για μία εβδομάδα, ο νέος προπονητής έθεσε θέμα για μένα. Δεν μπορώ να μείνω στην ομάδα με τέτοια κατάσταση. Ένα πράγμα γνωρίζω, είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου μέχρι τέλους. Μέχρι να βρω νέα ομάδα, θα προπονούμαι στην Ομόνοια. Μόλις εμφανιστεί κάποια ομάδα, θα μείνω ελεύθερος και δεν θα υπάρξει κανένας λόγος καθυστέρησης”.

“Στην Ομόνοια έχω άριστες σχέσεις με όλους. Με κάθε υπάλληλο ή εκπρόσωπο του συλλόγου, καθώς επίσης και με τους συμπαίκτες μου. Οι διοικούντες την Ομόνοια ξέρουν ότι έδωσα και την ψυχή μου τόσα χρόνια που παίζω στην Ομόνοια. Τώρα περιμένω μία ενδιαφέρουσα πρόταση”.

“Νιώθω πολλή αυτοπεποίθηση και θα δώσω τα πάντα στη νέα μου ομάδα”.

“Υπάρχει σπουδαία παράδοση και η Ομόνοια είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξίες. Πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα στην Κύπρο και την έξοδο στην Ευρώπη. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν επιδιώκαμε την κατάκτηση του τίτλου, αν και βέβαια όλα εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας. Κάποτε σου δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσεις τον τίτλο και κάποτε όχι. Οι παίκτες ήμασταν πολύ καλά μεταξύ μας. Το πρόβλημα ήταν οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ”.

“Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όμως δεν υπάρχει κάτι που αξίζει για την ώρα. Πρώτα από όλα ήθελα να πω την ιστορία μου και να μάθουν όλοι όσοι δεν γνωρίζουν πως φεύγω από την Ομόνοια. Ίσως κάποιοι να νόμισαν πως λόγω του ότι τελείωσε η δεκαήμερη τιμωρία μου, δεν υπήρχε κανένα θέμα και θα επέστρεφα στους αγωνιστικούς χώρους”.

“Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας που συνάντησα στους δρόμους συνήθως με ενθάρρυναν και με εμψύχωναν. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Ομόνοιας, γιατί πάντα με στήριζαν”.

Πηγή

Autoremarketing

Bet on Alfa