ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κολοβός

Σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κολοβός

Γράφονται και λέγονται διάφορα για το μέλλον του Δημήτρη Κολοβού στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιο πρόσφατο το ενδιαφέρον του Ατρόμητου να τον εντάξει στο ρόστερ του. Ως γνωστόν προπονητής στην ομάδα των Αθηνών είναι ο πρώην προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννης Αναστασίου.

Bet on Alfa

Από όλη αυτή την συζήτηση πρέπει να κρατήσουμε δύο δεδομένα. Ο ποδοσφαιριστής κατ’ αρχήν υπολογίζεται από τον προπονητή μας Χένινγκ Μπέργκ και τον θεωρεί σημαντικό για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα χρονιά.

Από την άλλη όμως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αγνοείς επίσημες προτάσεις από άλλες ομάδες για ποδοσφαιριστές του ρόστερ σου. Βέβαια η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρο πως δεν ξεπουλά ποδοσφαιριστές και πόσο μάλλον τον Δημήτρη Κολοβό.

Άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ τον περασμένο Μάρτιο έδωσε ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει από την Βελγική Μαλίν, γιατί πρώτα και κύρια τον θεωρεί έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή στον οποίο στηρίζει πολλά. Ως εκ τούτου αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχεία για την ομάδα μας.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Δημήτρη Κολοβό, είτε αυτή λέγεται Ατρόμητος, είτε αυτή λέγεται οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να δαπανήσει ένα αξιοσέβαστο ποσό, που σίγουρα υπερβαίνει κατά πολύ την ρήτρα που πλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ τον περασμένο Μάρτη για να τον κάνει δικό της.

Αυτό είναι ξεκάθαρο, και αυτό πρέπει να το λάβουν όλοι σοβαρά υπόψη!

Autoremarketing

Bet on Alfa