ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣκέμπρι, Οικονομίδης, Μπεμπέ στην ζυγαριά Μιλόγεβιτς!

Σκέμπρι, Οικονομίδης, Μπεμπέ στην ζυγαριά Μιλόγεβιτς!

Την Τετάρτη η πρόκριση για στον Τελικό Κυπέλλου ήρθε μετά από ένα ματς 120 λεπτών και έτσι ουσιαστικά 1 προπόνηση έγινε για το σημερινό αιώνιο ντέρμπι…

Bet on Alfa

Παρόλο που η συνταγή του Αντώνης Παπαδόπουλος πέτυχε και στον ημιτελικό Κυπέλλου, εντούτοις είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει και μεγάλη κόπωση λόγω των συνεχόμενων αγώνων και σίγουρα ο Μιλόγεβιτς δεν θέλει να εμφανιστούν αυτά τα σημάδια κόπωσης στο σημερινό αιώνιο.

Έτσι μέσα στο μυαλό του υπάρχει το rotation και η χρήση παικτών από τον πάγκο πιο ξεκούραστων που θα δώσουν την απαραίτητη φρεσκάδα, με την προυπόθεση ότι δεν θα χαλάσει η ομοιογένεια που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα 3 προηγούμενα ντέρμπι.

Υπό αυτά τα δεδομένα Σκέμπρι, Οικονομίδης, Μπεμπε φλερτάρουν με την ενδεκάδα…

Ο Μπαντιμπαγκά ούτως η αλλιώς παίρνει την θέση του τραυματία Ράμος. Η άλλη απουσία είναι αυτή του Χαφέζ που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και έτσι ο Μαργκάσα παίρνει θέση στο αριστερό της άκρο της άμυνας, αφήνοντας στον Οικονομίδη την θέση στο κέντρο. Ο Φλορέσκου θεωρείται ότι μένει στο αρχικό σχήμα και μας μένει άλλη μία θέση κλειδί στον άξονα! Αυτή του Ασίς. Ο “μάγος” σίγουρα διψάει για τέτοια ντέρμπι. Τα 38 του χρόνια δεν μπορούν να εμποδίσουν το πάθος του για μπάλα. Όμως τα 300 λεπτά που δεν αντικαταστάθηκε στα ματς με Απόλλων, Ανόρθωση και Άεκ ίσως να είναι αρκετά για να τον φέρουν σήμερα στο πάγκο και να αντικατασταθεί από τον Μπεμπέ. Δεν μπορούμε με τίποτα να προβλέψουμε τις προθέσεις Μιλόγεβιτς όμως σε αυτή τη θέση στον άξονα…

Στην επίθεση ο Σκέμπρι μπορεί να δώσει την φρεσκάδα που χρειάζεται η επιθετική μας γραμμή, όμως και πάλι είναι δύσκολη η πρόβλεψη καθώς είναι δύσκολη η επιλογή μεταξύ Κιρμ και Σιέρινταν για το ποιος θα αντικατασταθεί αν και στο σενάριο ενδεκάδας με Σκέμπρι μάλλον ο Σιέρινταν είναι αυτός που θα μείνει στον πάγκο.

Για να δούμε λοιπόν…

Οι επιλογές Μιλόγεβιτς είναι πάρα πολλές για σήμερα και του έχουμε εμπιστοσύνη. Ξέρει και διψάει να κερδίζει ντέρμπι!

Autoremarketing

Bet on Alfa