ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣκέψεις για 4 στην άμυνα και Μαργκάσα αριστερό μπακ

Σκέψεις για 4 στην άμυνα και Μαργκάσα αριστερό μπακ

Αύριο το πρωί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στην Κύπρο η Ομόνοια, αφού πέρα από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος” θα γίνει άλλη μια πρωινή αύριο. Λογικά, μέσα απ’ αυτές τις προπονήσεις ο Καϊάφας θα καταλήξει, εάν δεν το έχει κάνει ήδη, στο αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει την Πέμπτη στο “Χίμκι Αρένα”, απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.

Bet on Alfa

Παρόλο που στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα ο τεχνικός της Ομόνοιας παρουσίασε την ομάδα του με σύστημα 3-5-2, στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών προβάρει το 4-2-3-1. Μάλιστα, φαίνεται να προορίζει τον Μαργκάσα σε ρόλο αριστερού μπακ, αφού ο Σκαραμοτσίνο δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Η σημερινή προπόνηση ίσως είναι καθοριστική για τον Γάλλο αμυντικό, εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Μαργκάσα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση για να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα. Ο Πορτογάλος, εφόσον κληθεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ και το σύστημα να μετατρέπεται από 3-5-2 σε 4-2-3-1, τότε ένας εκ των Γκαρσία ή Ποτέ θα μείνει στον πάγκο.

Autoremarketing

Bet on Alfa