ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣπουδαίο διπλό και πρόκριση στους τελικούς κόντρα στον Αποελ

Σπουδαίο διπλό και πρόκριση στους τελικούς κόντρα στον Αποελ

Νίκη-πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, πέτυχε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ανόρθωσης με 2-4. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Πολυβίου, ήταν ανώτεροι της αντιπάλου καθ’ όλη την διάρκεια των ημιτελικών και δίκαια πήραν το εισιτήριο για να διεκδικήσει το τίτλο του πρωταθλητή.

Bet on Alfa

Την αρχική πεντάδα αποτέλεσαν οι Σκαμπύλης, Πρέα, Βίκτορ, Κοντοδήμητρος και Σέζαρ.

Το παιχνίδι δεν άρχισε με ιδιαίτερα επιθετικό ρυθμό και το σκορ κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’, με την ομάδα μας να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 19’ με γκολ του Πρεά.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας ανέβασε στροφές και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, τελικά ήρθε το γκολ με τον Μανώλη στο 35’. Τα επόμενα πέντε λεπτά πρόσφεραν αρκετές συγκινήσεις, με την Ανόρθωση να ισοφαρίζει στο 37’ και την ομάδα μας να σκοράρει αμέσως μετά, με τον Ανδρέου να κάνει το 2-3. Στο 39’ μετά από λάθος της αντίπαλης ομάδας, μπήκε αυτογκόλ, με το σκορ να γίνεται 2-4 και τα πράγματα πιο εύκολα για τους «πράσινους».

Με την σημερινή νίκη, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ έφτασε τις τρεις νίκες που απαιτούνταν για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς. Εκεί θα βρει το ΑΠΟΕΛ που απέκλεισε την ΑΕΚ, με τους αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή να ξεκινάνε προσεχώς.

Autoremarketing

Bet on Alfa