ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτέλιο αν όχι τώρα, τότε πότε;

Στέλιο αν όχι τώρα, τότε πότε;

Η σημερινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεκαθαρίζει ότι κάτι βρίσκεται πίσω από την κωλυσιεργία του ΚΟΑ να δώσει την απάντηση του στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το Μακάρειο Στάδιο. Αυτό δεν χωράει πλέον καμιά αμφιβολία.

Bet on Alfa

Αυτό που διερωτόμαστε πραγματικά είναι γιατί οι αθλητικοί συντάκτες δεν θέτουν τα ερωτήματα που πρέπει να θέσουν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους του ΚΟΑ που παρελαύνουν από τα ραδιόφωνα τους κάθε φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ταρακουνάει τα πράγματα για να πάρει απάντηση από τον Οργανισμό.

Πως είναι δυνατόν η Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου και γενικά η πολιτεία  αντί να κάνει την γη – πηγή να πάρει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΩΡΑ τη σημαντική δωρεά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, για να φτιάξει και να σουλουπώσει ένα γήπεδο ετοιμόρροπο, βρίσκει συνεχώς προσχήματα και δικαιολογίες.
Κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον αθλητικογράφο του Super Sport Fm Στέλιο Παπαμωϋσέως ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν κάκισε τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Μακάρειο Στάδιο, τόσο στα δημοσιογραφικά θεωρεία όσο και στα υπόλοιπα μέρη του γηπέδου.

Και τον καλούμε επειδή γνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό, εδώ και τώρα να θέσει τα ερωτήματα που πρέπει και να ασκήσει τόσο ο ίδιος, όσο και οι συναδέλφοι του,την πίεση που επιβάλλεται στον ΚΟΑ.

Η δωρεά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα φέρει το Μακάρειο Στάδιο σε ένα σημείο υποφερτό, και αυτό θα το επωφεληθούν όλες οι ομάδες που θα αγωνίζονται σε αυτό, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι αθλητικογράφοι , όλοι όσοι έχουν να κάνουν σχέση με το άθλημα.

Αγαπητέ Στέλιο ρωτάμε ξανά: Aν όχι τώρα, τότε πότε;

Μην παίζετε το παιχνίδι τους και βγείτε μπροστά και κάντε αυτό που προστάζει του λειτούργημα το οποίο υπηρετείτε. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa