ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣταμάτησε τη Νάπολι ο Λαφόντ (vid)

Σταμάτησε τη Νάπολι ο Λαφόντ (vid)

Οι Παρτενοπέι είχαν ευκαιρίες στο Artemio Franchi αλλά δεν είχαν τρόπο να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, η οποία πήρε 0-0.

Bet on Alfa

Το ματς στη Φλωρεντία άρχισε στραβά για τη Νάπολι, η οποία έχασε στο 6′ με τραυματισμό τον Μάριο Ρουί (μπήκε ο Γκουλάμ). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε την κατοχή της μπάλας και είχε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά ο Λαφόντ σταμάτησε τον Μέρτενς, εντυπωσιάζοντας μάλιστα στο 36′ με την απόκρουση του από το… ένα μέτρο. Καλές στιγμές είχαν και οι Βιόλα με τους Κιέζα και Βερετούτ, σε ένα ματς που ήταν αρκετά καλό και παρέμεινε τέτοιο και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Νάπολι διατηρούσε τον έλεγχο αλλά και ο Λαφόντ διατηρούσε το “0” αφού αντιδρούσε σωστά όταν χρειαζόταν, με τον Μίλικ να έχει και κάποια άσχημα τελειώματα. Ετσι, οι Παρτενοπέι έμειναν στο 0-0 και κινδυνεύουν να βρεθούν ξανά στο -11 από τη Γιουβέντους (στο -8 με ένα ματς περισσότερο τώρα), αν αυτή νικήσει την Σασουόλο την Κυριακή.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μπιράγκι, Πετσέλα, Τσεκερίνι, Χάνκο (57′ Ουγκό), Νταμπό, Ζέρσον (69′ Μιραλάς) (81′ Σιμεόνε), Βερετούτ, Κιέζα, Σιμεόνε, Μουριέλ.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Χισάι, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (6′ Γκουλάμ), Καγιεχόν, Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (77′ Βέρντι), Μέρτενς (62′ Μίλικ).

 Πηγή:Gazzetta.gr

 

Autoremarketing

Bet on Alfa