ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτα θετικά του Αναστασίου

Στα θετικά του Αναστασίου

Είναι η αλήθεια ότι ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αναστασίου δέχεται δικαίως έντονη κριτική μετά την βαριά ήττα της περασμένης Δευτέρας από τη Νέα Σαλαμίνα με 5-2. Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά τα οποία μπορεί να προσάψει κάποιος στον Ελλαδίτη προπονητή όμως ο μηδενισμός δεν βοηθά σε τίποτα. Ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γιάννης Αναστασίου να είναι ο προπονητής της ομάδας μας τη νέα χρονιά.

Bet on Alfa

Στα θετικά της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας είναι το γεγονός ότι  έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αναδειχθούν και να αποδείξουν ότι μπορούν να φορούν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Μαρίνος Τζιωνής και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους είναι τα πιο τρανταχτά παραδείγματα.

Επίσης ακόμα ένα θετικό είναι οι παρουσίες της ομάδας μας απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο. Στο παιχνίδι του β’ γύρου μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να δέχτηκε την ήττα με 1-2 όμως οι ποδοσφαιριστές της έβγαλαν τσαμπουκά και πάθος. Αν η τύχη δεν μας γύριζε την πλάτη με τους μαζεμένους τραυματισμούς λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Στο παιχνίδι των Play – Off η ΟΜΟΝΟΙΑ απέσπασε την ισοπαλία 1-1 κάνοντας ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια με τον κύριο Αναστασίου στον πάγκο της. Ο Ελλαδίτης κοούτς φαίνεται να έχει καταφέρει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του την σημαντικότητα σε αυτούς τους αγώνες κάτι το οποίο κρίνουμε ως θετικό.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου επιβάλλεται να αποβάλει κάποιες εμμονές που έχει και να χτίσει πάνω στα θετικά του στοιχεία. Αν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας και τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία να χτίσει ο ίδιος την ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή της χρονιάς κάτι που θεωρούμε ότι θα βοηθήσει και τον ίδιο αλλά και την ομάδα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa