ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτα πόδια της να το αλλάξει...

Στα πόδια της να το αλλάξει…

Μόνη της διέγραψε την έως τώρα κακή πορεία, μόνη της καλείται να την αλλάξει και να διαφοροποιήσει τα βαθμολογικά δεδομένα και την όλη κατάσταση έχει δημιουργηθεί σχεδόν με το τέλος του πρώτου γύρου.
Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας αλλά και στις λύσεις που θα πρέπει να αναζητήσει η τεχνική ηγεσία, για να πάρει επιτέλους τα πάνω της. Να διαγράψει απ’ εδώ και στο εξής μια καλή πορεία αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου.
Το ερώτημα που τίθεται από τον κόσμο της ομάδας, είναι εάν μπορεί να ανατρέψει τα σε βάρος της βαθμολογικά δεδομένα. Η απάντηση είναι πως, μπορεί εάν ανεβάσει στροφές, παίξει την μπάλα που όλοι επιθυμούν και διαγράψει τις αμυντικές αδυναμίες της. Πότε πρέπει να γίνει αυτό; Θα έπρεπε από προ πολλού αλλά έστω και τώρα ας το κάνει, πριν να είναι αργά ακόμη και για ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Το ματς με τη Δόξα είναι σημαντικό εάν όχι και καθοριστικό. Κερδίζεις και είσαι εκεί, επιστρέφεις με την ευχή ότι θα δείξεις και σταθερότητα. Αντιθέτως, μια από τα ίδια ίσως και χειρότερα. Κι άντε να βρεις ηρεμία.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa