ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Κυπερούντα… το ζέσταμα

Στην Κυπερούντα… το ζέσταμα

Μετά από ένα τετραήμερο προπονήσεων στη Λευκωσία, μια στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ που βρέθηκε και ο κόσμος και άλλες τρεις στο «Ηλίας Πούλλος», οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοια ξεκουράστηκαν χθες και από σήμερα συνεχίζουν στην Κυπερούντα.

Bet on Alfa

Οι προπονήσεις εκεί, θα αποτελέσουν… το ζέσταμα για το τι θα ακολουθήσει στην Πολωνία από τις 16 έως τις 28 Ιουλίου. Θα ανεβάζουν συνεχώς ρυθμό, με στόχο την καλή φυσική κατάσταση αλλά σταδιακά θα θελήσει ο Μπεργκ να περάσει στους ποδοσφαιριστές τα «θέλω» του. Τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία, ώστε να αρχίσει η ομάδα να υιοθετεί τα στοιχεία που επιθυμεί ο Νορβηγός τεχνικός.

Ο 49χρονος προπονητής, που είναι λάτρης της πειθαρχίας, έδωσε στις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα σε όλους να καταλάβουν πως, βρίσκονται στην Ομόνοια για δουλειά και ψηλούς στόχους. Θέλει να ανταποκρίνονται όλοι στον μέγιστο βαθμό, ώστε να μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Θεωρεί κι αυτός πως, το στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν και απαιτεί σκληρή δουλειά.

Autoremarketing

Bet on Alfa