ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣτην ΟΜΟΝΟΙΑ η Έλενα Ττάκκα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Έλενα Ττάκκα

Η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 22χρονης Διεθνούς Κύπριας Τερματοφύλακα Έλενας Ττάκκα, η οποία θα αγωνίζεται με το νούμερο 33.

Bet on Alfa

Η Έλενα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 13 χρονών στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Διγενή Μόρφου, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε για μία σεζόν στην PASCAL – Λήδρα και μία σεζόν στην Apollon Ladies. Ακολούθως μεταγράφηκε στην Λευκοθέα Λατσιών και στη συνέχεια στο Θ.Ο.Ι Λακατάμιας.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στην Ε.Ν.Π. Α.Ε. Αμμοχώστου όπου κατέγραψε 14 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα και 1216 λεπτά συμμέτοχής. Είναι εν ενέργεια διεθνής ενώ μετρά και 3 συμμετοχές με την Εθνική Νεανίδων.

Με αφορμή την μεταγραφή της στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η Έλενα Ττάκκα ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω το υπόλοιπο της σεζόν στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους εύχομαι κάθε πρόοδο στις ποδοσφαιρικές τους καριέρες. Ελπίζω η νέα αυτή πρόκληση να μου δώσει την δυνατότητα να καταφέρω μαζί με τις συμπαίκτριές μου να επιτύχουμε τους στόχους μας για τη συνέχεια. Υπόσχομαι να τιμήσω την ‘βαριά’ φανέλα με το τριφύλλι στην καρδιά!!”

Autoremarketing

Bet on Alfa