ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Πολωνία για δουλειά, δουλειά, δουλειά…

Στην Πολωνία για δουλειά, δουλειά, δουλειά…

Ταξίδεψε τα ξημερώματα για την Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας. Οι πράσινοι θα εγκατασταθούν στο «Hotel Mistral Sports» και από το απόγευμα θα συνεχιστεί η προετοιμασία. Η Ομόνοια βρίσκεται εκεί όπου επικρατούν πολύ καλύτερες κλιματολογικές συνθήκες, για να δουλέψει σκληρά. Το σύνθημα είναι, δουλειά, δουλειά, δουλειά…

Bet on Alfa

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» τη νέα Ομόνοια, με την προσδοκία ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα «θέλω» της διοίκησης και του κόσμου. Το «τριφύλλι» καλείται να αφήσει πίσω τα δύσκολα χρόνια, τις τραγικές σεζόν και να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Αυτό θα γίνει μόνο με καλές επιλογές αλλά και πολλή δουλειά σε όλους τους τομείς.

Ενδιάμεσα των προπονήσεων η Ομόνοια θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους που κρίνονται στα μέτρα της. Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (18/7), Άρκα Γκντίνια (20/7), Λέχια Γκντάνσκ (24/7) και Ζάλγκιρις Κάουνας (27/7), θα είναι οι αντίπαλοι της Ομόνοιας. Μια ομάδα από το Ισραήλ, δυο από την Πολωνία και μια από τη Λιθουανία.

Μέσα απ’ αυτά τα φιλικά ο Μπεργκ θα αξιολογήσει όλο το έμψυχο δυναμικό και θα αρχίσει σταδιακά να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί περισσότερο, που θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές και σ’ αυτούς που θα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν.

Με τις πέντε επιπλέον προσθήκες που θεωρούνται σίγουρες ότι θα γίνουν, η Ομόνοια θα γεμίσει σημαντικά και αναμένεται να δοθεί «μάχη» για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να δείξουν ότι αξίζουν και οι καλύτεροι θα παίρνουν και φανέλα βασικού.

Autoremarketing

Bet on Alfa