ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην… πρίζα για τον Βύντρα

Στην… πρίζα για τον Βύντρα

Τα προβλήματα στην άμυνα δεν έχουν τελειωμό για την Ομόνοια. Μετά τον Άρνασον, τραυματισμό αποκόμισε ως γνωστόν και ο Λουκάς Βύντρα στο ματς με την ΑΕΛ. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας είχε βαθύ σχίσιμο στο πόδι και του έγιναν 10 ραφές. Αύριο θα εξεταστεί για να διαφανεί αρχικά η κατάστασή του αλλά και κατά πόσο θα έχει πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Αποέλ.
Εφόσον δεν προλάβει θα είναι σίγουρα μια σημαντική απουσία, με την Ομόνοια να πηγαίνει στο ντέρμπι χωρίς τους δυο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της. Οι επιλογές θα είναι αισθητά μειωμένες και ο Ιωακείμ θα προβληματιστεί αρκετά για το δίδυμο που θα παρουσιάσει.

Bet on Alfa


Στο ματς με την ΑΕΛ αγωνίστηκε ως στόπερ ο Κατελάρης και εκτός απροόπτου θα διατηρηθεί στη συγκεκριμένη θέση, απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Βύντρα και αναλόγως ποιος θα αγωνιστεί. Εάν δεν προλάβει ο Ελλαδίτης, ο Νασιμέντο, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ είναι ο επικρατέστερος. Εκτός κι αν ο Κύπριος τεχνικός θελήσει να «βαπτίσει» κι άλλο ποδοσφαιριστή ως στόπερ. Στο παρελθόν αγωνίστηκαν οι Μαργκάσα και Φλορέσκου. Είναι νωρίς για εκτιμήσεις. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Βύντρα. Σίγουρα, εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος δεν θα αγωνιστεί.


Παράλληλα αναμένεται η επάνοδος του Κωνσταντινίδη. Ο Ελλαδίτης ανεβάζει ρυθμό και η εκτίμηση ήταν ότι θα προλάβει το «αιώνιο» ντέρμπι. Τις προσεχείς μέρες θα διαφανεί εάν οι εκτιμήσεις θα επιβεβαιωθούν ή όχι. Ως γνωστόν, πέρα από τον Άρνασον θα απουσιάσει και ο Καρλίτος που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον καρπό του χεριού του αλλά και ο Παναγιώτου που αποβλήθηκε στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa