ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτις 19:00 η πρώτη του Πέτεβ!

Στις 19:00 η πρώτη του Πέτεβ!

Ο Ιβάιλο Πέτεφ αφού βρέθηκε για κάποιες ώρες στην Κύπρο, από το βράδυ της Τρίτης έως το μεσημέρι της Τετάρτης και συμφώνησε τα πάντα με τη διοίκηση της Ομόνοιας, επέστεψε στη Βουλγαρία για να τακτοποιήσει προσωπικά του θέματα και σήμερα θα είναι και πάλι εδώ. Αυτή τη φορά με τους συνεργάτες του, τους οποίους ζήτησε να έχει μαζί του, αίτημά του που έγινε αποδεκτό από την επιτροπή που συστάθηκε για εξεύρεση προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνος που θα συνεχίσει από το προηγούμενο τεχνικό τιμ είναι ο Παύλος Κίναν. Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκονται και ο βοηθός Αλέξι Ζελιάσκοφ, ο γιατρός Βαλεντίν Βέλικοφ, ενώ θα φέρει και προπονητή τερματοφυλάκων.

Bet on Alfa

Στις 19:00, λοιπόν, ο Βούλγαρος τεχνικός θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα στο «Ηλίας Πούλλος», συνεχίζοντας την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό στο Δασάκι. Ένας ματς στο οποίο η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη.
Ο Ιβάιλο Πέτεφ χθες το πρωί βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. «Σας πιστεύω!», είπε ο Βούλγαρος τεχνικός στους παίκτες. «Με σκληρή δουλειά μπορούμε να βρεθούμε στον δρόμο των επιτυχιών, να κάνουν καλή πορεία και να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου», είπε ακόμη.

Πριν να πιάσει δουλειά ο Πέτεφ θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του που θα είναι διάρκειας έξι μηνών και τότε θα προκύψει και η επισημοποίηση της πρόσληψής του από το σωματείο.

Autoremarketing

Bet on Alfa