ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτον τελικό και... χωρίς Αλέξις η Αρσεναλ! (vid)

Στον τελικό και… χωρίς Αλέξις η Αρσεναλ! (vid)

O Σάντσες αποχώρησε, όμως η Αρσεναλ αντέδρασε ιδανικά, κέρδισε 2-1 την Τσέλσι και στις 25 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την Σίτι στον τελικό του League Cup!

Bet on Alfa

Η Αρσεναλ στον τελικό του League Cup! Oι Κανονιέρηδες δεν επηρεάστηκαν από την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες, αλλά ούτε και από το γεγονός πως η Τσέλσι άνοιξε το σκορ, αντίθετα αντέδρασαν ιδανικά, είχαν σύμμαχο την τύχη κι επικράτησαν 2-1! Οι Λονδρέζοι θα βρεθούν για 8η φορά στον τελικό της διοργάνωσης και στις 25 Φεβρουαρίου ο Βενγκέρ απέναντι στη Σίτι θα διεκδικήσει την μοναδική κούπα που δεν έχει πάρει στο Νησί.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5ο λεπτό ο Πέδρο πανηγύρισε για… λίγα δεύτερα το γκολ του, αφού σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Οι Μπλε πίεσαν και δυο λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ! Ο Ισπανός έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Αζάρ και ο Βέλγος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0! Η Αρσεναλ αντέδρασε άμεσα, στο 10′ ο Γουίλσιρ νικήθηκε από τον Καμπαγιέρο, αλλά στο 12ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση! Η τύχη ήταν στο πλευρό της, αφού από την κεφαλιά του Μονρεάλ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Αλόνσο, του Ρούντιγκερ και κατέληξε στα δίχτυα! Το ματς είχε καλό ρυθμό, οι δυο ομάδες ήταν επιθετικές και στο 20′ η Τσέλσι βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γουίλιαν δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει. Η αποχώρηση του Βραζιλιάνου επηρεάσου τους Μπλε, ενώ η είσοδος του Μπάρκλεϊ δεν βοήθησε δημιουργικά! Οι Κανονιέρηδες θα μπορούσαν να πάρουν προβάδισμα στο 46′, αλλά το σουτ πέρασε μόλις άουτ. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης. Στο 60′ ο Λακαζέτ έκανε το γύρισμα, η μπάλα από κόντρα έφτασε στον Τσάκα, ο οποίος με προβολή ολοκλήρωσε την ανατροπή! Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ ο Ιβόμπι στο 76′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ!

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ελνένι, Τσάκα, Γουίλσιρ, Εζίλ, Ιβόμπι (84′ Ράμσεϊ), Λακαζέτ (84′ Κολάσινατς).

Τσέλσι: Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Μόουσες (72′ Τζαπακόστα), Μπακαγιόκο, Καντέ, Αλόνσο, Γουίλιαν (30′ Μπάρκλεϊ), Αζάρ, Πέδρο (65′ Μπατσουαγί)

Πηγή:Gazzetta.gr

 

Autoremarketing

Bet on Alfa