ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτους "16" η Βασιλεία, στο μηδέν η Μπενφίκα (vid)

Στους “16” η Βασιλεία, στο μηδέν η Μπενφίκα (vid)

Οι Ελβετοί πέρασαν από το Da Luz (0-2) και πήραν το εισιτήριο για τους “16” του Champions League, με την Μπενφίκα να ολοκληρώνει τον όμιλο με έξι ήττες!

Bet on Alfa

Απέναντι στους Πορτογάλους που απογοήτευσαν από την πρεμιέρα των ομίλων, οι Ελβετοί έπρεπε να είναι απλά σοβαροί για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση για τους “16”. Και το γκολ του Ελιουνούσι με κεφαλιά στο 5′, μετά την σέντρα του Λανγκ, έδειξε ότι η Βασιλεία όντως θα ήταν σοβαρή (0-1). Η ομάδα του Ραφαέλ Βίκι είχε από νωρίς το σκορ που ήθελε και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, έχοντας ευκαιρίες με τους Ελιουνούσι και Ομπερλίν στις αντεπιθέσεις για το  0-2 που ουσιαστικά θα τελείωνε το ματς.

Αυτό τελικά έγινε στο 65′ από την κοντινή προσπάθεια του Ομπερλίν, μετά την κεφαλιά του Ακάντζι, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση οι Ελβετοί. Η Μπενφίκα, άλλωστε, αν και ήταν καλή και είχε φάσεις, δεν είχε το κουράγιο για να κυνηγήσει μια ανατροπή χωρίς νόημα και έτσι ολοκλήρωσε τον όμιλο με έξι ήττες σε ισάριθμα ματς και με γκολ 1-14…

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Σβίλαρ, Λισάντρο Λόπες, Σάμαρης (75′ Αντρέ Αλμέιδα), Ντάγκλας, Σεφέροβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Ελισέου, Πίτσι (73′ Μπαρμπόσα), Ζαρντέλ, Ντιόγκο Γκονσάλβες (62′ Ζόνας), Ζοάο Καρβάλιο.

Βασιλεία (Ραφαέλ Βίκι): Βάτσλικ, Λανγκ, Ζούφι, Στέφεν (94′ Φρανσόν), Σούτσι, Ομπερλίν (88′ Μπούα), Μπαλάντα, Ελιουνούσι, Πετρέτα (82′ Μπλας Ριβέρος), Τσάκα, Ακάντζι.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Γ. 15 (12-3)
2. Βασιλεία 12 (11-5)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9 (8-10)
4. Μπενφίκα 0 (1-14)

 

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa