ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο ΓΣΠ έχει τον τρόπο, την πληγώνουν τα εκτός 

Στο ΓΣΠ έχει τον τρόπο, την πληγώνουν τα εκτός 

Είναι ξεκάθαρο, το ΓΣΠ αποτελεί το δυνατό όπλο της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν και αν δεν ήταν τα ατυχή αποτελέσματα με Δόξα (1-1) και Παραλίμνι (2-2), αφού οι άλλες ισοπαλίες ήταν σε ντέρμπι (Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ), τότε θα ήταν σε θέση να κυνηγά καλύτερη θέση στη βαθμολογία, τουλάχιστον τη δεύτερη.

Πέρα από το αήττητο που διατηρεί η Ομόνοια στην έδρα της και είναι η μοναδική ομάδα με αυτό το επίτευγμα στην τρέχουσα σεζόν (9 νίκες, 5 ισοπαλίες), στο δεύτερο γύρο μετρά μόνο νίκες.

Bet on Alfa

Ακόμη, ενδεικτικό της δυναμικότητας που αναπτύσσει στο ΓΣΠ, είναι τα γκολ που έχει πετύχει σε σχέση με εκτός έδρας. Αν και στην έδρα της έχει αγώνα λιγότερο, 14 έναντι 15 που έδωσε μακριά από το ΓΣΠ, έχει πετύχει διπλάσια γκολ συν ένα!

Συγκεκριμένα, «μάτωσε» τα αντίπαλα δίκτυα 35 φορές (δέχθηκε 13), σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που σκόραρε μόλις 17 (δέχθηκε 14). Άλλωστε, μετρά και έξι ήττες μακριά από την έδρα της, κάτι που την πληγώνει αφού αν τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά θα μπορούσε να «χτυπά» ακόμη και το πρωτάθλημα.

Αυτό που επιβάλλεται να κάνει απ’ εδώ και στο εξής, είναι από τη μια να διατηρήσει το αήττητο στο ΓΣΠ και κυρίως να δώσει συνέχεια στ απόλυτο των βαθμών όπως κάνει με την έναρξη του Β’ γύρου.

Από την άλλη όμως, θα πρέπει να ανεβάσει τις επιδόσεις της στα εκτός έδρας, να πάρει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, ώστε να αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητές της να τερματίσει τρίτη και να σφραγίσει εισιτήριο για την Ευρώπη.

Όσον αφορά στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΓΣΠ (18:00), η Ομόνοια θα επιδιώξει να επαναλάβει την επιτυχία του Β’ γύρου επί της ομάδας της Λάρνακας. Τότε, στις 6 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας έφθανε στην πρώτη της νίκη σε ντέρμπι (3-1). Σκόρερ του πρώτου γκολ ήταν ο Μπεμπέ και των άλλων δύο ο Σκέμπρι.

Autoremarketing

Bet on Alfa