ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο μικροσκόπιο του ΟΜΟΝΟΙΑ24 η συνέντευξη τύπου Παπασταύρου

Στο μικροσκόπιο του ΟΜΟΝΟΙΑ24 η συνέντευξη τύπου Παπασταύρου

Είναι πραγματικότητα ότι το ενδιαφέρον για την σημερινή συνέντευξη τύπου του Σταύρου Παπασταύρου ήταν ιδιαίτερα ψηλό. Τα “μέτωπα” τα οποία είναι ανοιχτά για την ομάδα μας είναι πάρα πολλά και ο κόσμος διψά για να μάθει τελικά που οδεύουν τα πράγματα.

Bet on Alfa

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η εναρκτήρια ομιλία του Προέδρου της ομάδας μας ήταν λακωνική, επαναλαμβάνοντας  ουσιαστικά ότι υπήρχε απειρία την περσινή χρονιά καθώς επίσης και πίεση χρόνου, και έγιναν λάθη στην επιλογή προσώπων τόσο όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ, όσο και του τεχνικού επιτελείου  της ομάδας μας.

Από εκεί και πέρα στα πιο ουσιώδη είναι ξεκάθαρο ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ΔΙΝΕΙ μια δεύτερη ευκαιρία στην κύριο Αναστασίου. Σε πολλές περιπτώσεις στην σημερινή διάσκεψη τύπου ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ανέφερε ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός παρέλαβε μια ομάδα με υποστελεχωμένη, με ποδοσφαιριστές που δεν ανταποκρίνονταν ποιοτικά στις απαιτήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά για τους έξι μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό έγινε ξεκάθαρο ότι θα γίνουν το λιγότερο εφτά προσθήκες, χωρίς να αποκλείετε οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών να είναι περισσότερες αποτέλεσμα που θα αυξήσει και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν.

Για το θέμα του γηπέδου ο Σταύρος Παπασταύρου αποκάλυψε τις επαφές που είχε με την Τράπεζα Κύπρου για τις Χαλεπιανές και κατάγγειλε το γεγονός ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρά τις προσπάθειες που έκανε για να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Τράπεζας, αυτή δεν ανταποκρίνονται. Ως εκ τούτου το θέμα αυτό θεωρείται λήξαν για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία από εδώ και πέρα βρίσκεται στο ψάξιμο αγοράς γης για δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου. Δεν έθεσε χρονοδιαγράμματα ο κύριος Παπασταύρου, όμως ξεκαθάρισε ότι ο στόχος είναι σε πέντε χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει το δικό της γήπεδο. Όσον αφορά το θέμα της έδρας μας για τη νέα χρονιά, από τα λεγόμενα του Προέδρου φάνηκε ότι οι πιθανότητες μετακόμισης της ομάδας στο Μακάρειο Στάδιο είναι αυξημένες, όμως δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμη. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι το να συνεχίσει να αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Γ.Σ.Π είναι το πιο απομακρυσμένο σενάριο.

Τέλος για το θέμα με την PRIMETEL o κύριος Παπασταύρου τόνισε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον είναι «δεμένη» για τον λόγο ότι οι δικαστικές διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Ως εκ τούτου θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθούν οι όροι συνεργασίας με την συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα.

Εν κατακλείδι θεωρούμε αρκετά και σημαντικά τα όσα αναφέρθηκαν στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Σταύρος Παπασταύρου δεν ανέλαβε την ΟΜΟΝΟΙΑ για την πλάκα και ότι έχει θέσει κάτω στόχους και όραμα. Από εκεί και πέρα οι επιλογές που κάνει από εδώ και πέρα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αφού πλέον η περίοδος χάριτος λόγω της απειρίας του έχει περάσει Πλέον γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ και τι εστί Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Η μπάλα είναι στα πόδια του για να φτιάξει μια ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο της.

 

 

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa