ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο πρώτο διαγώνισμα θέλει άριστα

Στο πρώτο διαγώνισμα θέλει άριστα

Σαν το πρώτο διαγώνισμα μαθητών Λυκείου σε μια σχολική χρονιά, μοιάζει για την Ομόνοια το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή στο «ΑΕΚ Αρένα». Στα πρώτα μαθήματα, με Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, ήταν αρκετά καλή και πλέον πάει για το πρώτο τεστ της σεζόν. Εκεί όπου θέλει να πάρει άριστα, να περάσει νικηφόρα, να τριτώσει το καλό και να κοιτάξει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη συνέχεια.

Bet on Alfa

Ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα, η ποιότητα, τα θετικά αποτελέσματα, ο κόσμος που θα είναι παρών, είναι στοιχεία που θα πρέπει να αξιοποιήσει η Ομόνοια στο προσεχές ντέρμπι, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Όταν πρόκειται για το πρώτο διαγώνισμα, συνήθως οι μαθητές έχουν άγχος. Η Ομόνοια καλείται να το αποβάλει, να δείξει πως έχει τις δυνατότητες, όχι μόνο να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ αλλά να κάνει καλή πορεία και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, ως ο καθοδηγητής αυτής της προσπάθειας, γνωρίζει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, τι πρέπει να κάνει ώστε η ομάδα του να αυξήσει τις πιθανότητες για το «διπλό». Διάβασε τον αντίπαλο, δουλεύει στην τακτική και προσδοκεί πως, οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό, θα αποδώσει το πλάνο και στο τέλος θα γευθούν όλοι τη χαρά της επιτυχίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa