ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο «Ρέμες» θα χτιστεί η νέα Ομόνοια

Στο «Ρέμες» θα χτιστεί η νέα Ομόνοια

Στην Πολωνία θα πραγματοποιήσει τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Ομόνοια. Η ομάδα μας θα «χτιστεί» στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες», στην Οπαλένιτσα. Πρόκειται για ένα γνώριμο κέντρο για το Σύλλογο αφού τα τελευταία χρόνια έχουν προετοιμαστεί αρκετές φορές και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως και με τον ατζέντη που κάνει τη διευθέτηση.

Bet on Alfa

Άλλωστε, το «Ρέμες» είναι ένα εξαιρετικό και σύγχρονο κέντρο, που παρέχει όλες τις ανέσεις. Μάλιστα, στο «Ρέμες» προετοιμάζονται δεκάδες ομάδες, ανάμεσά τους σπουδαίοι ευρωπαϊκοί Σύλλογοι.
Ακόμη, για την επιλογή του κέντρου που θα προετοιμαστεί η Ομόνοια, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η δυναμικότητα των αντιπάλων για φιλικά παιχνίδια. Την περίοδο που θα είναι η Ομόνοια στο «Ρέμες» θα βρίσκονται καλές ευρωπαϊκές ομάδες, πέρα από τις πολωνικές.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας θα αρχίσει αρχές Ιουλίου, ενώ πριν η αποστολή μεταβεί στην Πολωνία, θα βρεθεί και για λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο των Πλατρών, όπως έγινε και πέρσι. Ο τεχνικός διευθυντής έκρινε πως, θα είναι καλύτερα η ομάδα να απομονωθεί σε χώρο με χαμηλότερη θερμοκρασία από τη Λευκωσία και οι Πλάτρες προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Εξάλλου, καταβάλλεται από τώρα προσπάθεια για διευθέτηση δυνατών φιλικών αγώνων και στην Κύπρο, με την κάθοδο ξένων ομάδων ή ακόμη και για ταξίδι της Ομόνοιας σε άλλη χώρα για ψηλούς επιπέδου φιλικό αγώνα. Στόχος είναι, η ομάδα να είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη με την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 25 Αυγούστου.

Autoremarketing

Bet on Alfa