ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο -3 από την τέταρτη θέση

Στο -3 από την τέταρτη θέση

Με την χθεσινή νίκη της, η Ομόνοια έφθασε τους 16 βαθμούς σε 12 αγώνες. Ο απολογισμός με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες είναι κάκιστος. Δεν είναι εικόνα ομάδας που έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Όπως και τα 12 γκολ υπέρ και 15 κατά.

Bet on Alfa

Κι όμως, με αυτή την κακή πορεία, η Ομόνοια είναι μόλις 3 βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση, εκεί που βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία όμως να σημειωθεί έχει δυο αγώνες λιγότερους. Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν είναι αποτρεπτικά για να κυνηγήσει η Ομόνοια τον στόχο της αφού υπάρχει ακόμη δρόμος. Ωστόσο, το πρώτιστο είναι να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα και ακολούθως, αν μπορεί να το παλέψει.

Αυτό που κάνει τον κόσμο της ομάδας να είναι επιφυλακτικός, είναι η εικόνα που βγάζει η Ομόνοια. Δεν πείθει πως μπορεί να υλοποιήσει τον στόχο της. Η μπάλα είναι στα πόδια του προπονητή και κυρίως των ποδοσφαιριστών να διαφοροποιήσουν την κατάσταση, να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο και να «φωνάξουν» ότι θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος τον στόχο.

Αν προσπαθήσουν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με τις προσθήκες που θα γίνουν τον Ιανουάριο, με την ελπίδα ότι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν και να κάνουν τη διαφορά, τότε η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει…

Autoremarketing

Bet on Alfa