ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυγκεκριμένοι οι στόχοι, ασκεί πρέσινγκ

Συγκεκριμένοι οι στόχοι, ασκεί πρέσινγκ

Οι στόχοι για τις θέσεις του αριστερού μπακ, του αριστερού εξτρέμ και του επιτελικού μέσου, αναγνωρίστηκαν. Μετά από αξιολόγηση που έγινε, ξεκαθάρισαν οι βασικοί υποψήφιοι για κάθε θέση. Την ίδια ώρα, υπάρχει και σειρά προτεραιότητας και ήδη γίνεται προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με τον πρώτο στόχο για κάθε θέση.

Bet on Alfa

Ασκείται πρέσινγκ στους εκλεκτούς, ώστε να αποδεχθούν την πρόταση  της Ομόνοιας και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή τους το συντομότερο. Αυτό δεν κατέστη δυνατό μέχρι χθες, θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθεί έστω και μια μετεγγραφή εντός της ημέρας, παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Εφόσον εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τους νούμερο ένα στόχους και δεν γίνει εφικτό να απαντήσουν στην πρόταση της Ομόνοιας, τότε η Ομάδα Προγραμματισμού θα στραφεί στην επόμενη επιλογή που κρίθηκε ικανή να βοηθήσει την ομάδα.

Εάν δεν υλοποιηθεί και σήμερα μετεγγραφή, αυτό αναμένεται να γίνει στις πρώτες μέρες παρουσίας της ομάδας στην Πολωνία. Η αποστολή αναχωρεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Μπορεί να παρατηρείται μια σχετική καθυστέρηση, όμως εάν ο Λάρκου και οι συνεργάτες του θέλουν να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους. Δεδομένο ότι, γίνεται προσπάθεια για απόκτηση ποδοσφαιριστών με καλά στοιχεία, βιογραφικό και εμπειρία.

Autoremarketing

Bet on Alfa