ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυμβιβάστηκαν με βαθμό στο «Αιώνιο» ντέρμπι (vid)

Συμβιβάστηκαν με βαθμό στο «Αιώνιο» ντέρμπι (vid)

Το Λάτσιο-Ρόμα δεν είχε γκολ, με τους Τζαλορόσι να μετρούν δύο δοκάρια και τις δύο συμπολίτισσες να παίρνουν από ένα βαθμό και να συνεχίζουν χέρι-χέρι στην 3η θέση με 61 βαθμούς.

Bet on Alfa

Μαζί στη βαθμολογία να κυνηγούν θέση στο Champions League, αλλά προερχόμενες από εντελώς διαφορετικό έργο. Η Λάτσιο μόλις είχε ταπεινωθεί από τη Ζάλτσμπουργκ, ενώ η Ρόμα ακόμα πανηγύριζε την τρελή ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα. Στο «Ολίμπικο» όμως γκολ δεν μπήκε. Το ντέρμπι είχε ένταση, όχι σταθερό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά τους φιλοξενούμενους να σημαδεύουν δύο φορές το δοκάρι.

Το πρώτο σίδερο χτύπησε με χαμηλό διαγώνιο του Μπρούνο Πέρες (37′) και το δεύτερο στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Τζέκο. Ενδιάμεσα, οι Λατσιάλι είχαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ στο 82′ τους αποβλήθηκε ο Ράντου. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει τραυματίας με πρόβλημα στη γάμπα ο Κώστας Μανωλάς, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Οι δύο συμπολίτισσες με 61 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση, στο +1 από την Ιντερ.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσα, Ντε Φράι, Μάρουσιτς, Ράντου, Λέιβα, Παρόλο, Λούλιτς (59′ Λουκάκου), Φελιπε Αντερσον (59′ Λουίς Αλμπέρτο), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ιμόμπιλε (82′ Μπάστος)

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Μανωλάς (73′ Φλορέντσι), Φάσιο, Κολάροφ, Μπρούνο Πέρες (82′ Ελ Σαράουι), Ντε Ρόσι, Ζέσους, Ναϊνγκολάν, Στρούτμαν, Τζέκο, Σικ (56′ Ουντέρ).

 

Autoremarketing

Bet on Alfa