ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣυνδυασμός που "σκοτώνει"

Συνδυασμός που “σκοτώνει”

Η χρονιά ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον κόσμο στη μεγάλη του πλειοψηφία να αγκαλιάζει τη καινούργια προσπάθεια που πήγε να δημιουργηθεί. Ο κόσμος ήρθε (ξανά) κοντά στην ομάδα και στο πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους κόντρα στον Παναθηναικό, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ανθρώπων της ομάδας, με παρουσία πέραν των 13-14000.

Bet on Alfa

Στην διάρκεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αποφασίστηκε η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, για να ρθει το πρώτο ηχηρό χαστούκι στον πρώτο αγώνα με την Αλκή όπου η προσέλευση του κόσμου μειώθηκε σχεδόν στο 50% (6641) σε σχέση με το φιλικό το οποίο ήταν χωρίς κάρτα φιλάθλου.

Δεν μας έφτανε το μέτρο αυτό ήρθε καπάκι η κάκιστη πορεία της ομάδας για να δώσει το τελειωτικό χαστούκι στον Πράσινο λαό, τον οποίο απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από το γήπεδο. Ο συνδυασμός της κάρτας φιλάθλου και της κακής αγωνιστικής πορείας της ομάδας έχει ξενερώσει για άλλη μια φορά τον κόσμο της.

Σε κάποιους η ζυγαριά έδειχνε δίπλα στην ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται και σε άλλους όχι στην κάρτα φιλάθλου με όλες τις συνέπειες. Δεν κρίνουμε κανένα για το τι πίστευε ο ίδιος πως ήταν καλό να κάνει.Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μάθει να στηρίζει έμπρακτα την ομάδα του και να είναι ασπίδα και δόρυ της, όμως έχει μάθει και να αντιστέκεται σε κάθε τι που προσβάλει τα πιστεύω του και την ίδια του την αξιοπρέπεια.

Παλέψτε για να αλλάξετε αυτό το ηλίθιο μέτρο, για το οποίο με χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα πως έγινε μια ενέργεια η οποία μακάρι να αποφέρει καρπούς. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Για χάρη αυτού του κόσμου και μόνο.

Autoremarketing

Bet on Alfa