ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνεδρία του ΚΟΑ με… χρώμα Ομόνοιας!

Συνεδρία του ΚΟΑ με… χρώμα Ομόνοιας!

Η σημερινή τακτική συνεδρία του ΚΟΑ, θα έχει… χρώμα Ομόνοιας. Τα μέλη του Δ.Σ. θα ενημερωθούν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Οργανισμού για την μελέτη που έγινε, όσον αφορά στο κόστος των έργων που επιβάλλεται να γίνουν άμεσα και το διάστημα αποπεράτωσής τους, ώστε να απαντήσουν στην Ομόνοια στην πρότασή της για χρησιμοποίηση του Μακαρείου Σταδίου.

Bet on Alfa

Φαντάζει αδιανόητο να μην πει το «ναι» ο Οργανισμός, από τη στιγμή που η Ομόνοια στην πρότασή της, ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για τα έργα. Τέτοιο, που ενδεχομένως να καλύψει όλα τα έξοδα για τα απαραίτητα έργα που επιβάλλεται να γίνουν, για να χρησιμοποιήσει το Στάδιο με τη νέα σεζόν. Εκεί που θα κάλυπτε αυτό το ποσό ο ΚΟΑ, γιατί είναι έργα απαραίτητα για αναβάθμιση του Μακαρείου, είτε με την παρουσία της Ομόνοιας είτε όχι, τώρα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει το ποσό που προσφέρει ο Σύλλογος και μάλιστα θα είναι ως δωρεά!

Αναμένουμε ότι, η απόφαση του ΚΟΑ θα είναι θετική ώστε να αρχίσουν άμεσα τα έργα. Κι αν κάποιοι, που για διάφορους λόγους δεν θέλουν την Ομόνοια στο Μακάρειο, ίσως εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες, θα είναι καλό να τεκμηριώσουν την άποψή τους γιατί δεν θα πρέπει να παραχωρηθεί το Στάδιο στην Ομόνοια. Αν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ας προσέχουν για να μην γελοιοποιηθούν.

Autoremarketing

Bet on Alfa