ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνεχίζει να «πονά» στους ίδιους τομείς

Συνεχίζει να «πονά» στους ίδιους τομείς

Βελτιωμένη μπορεί να την πεις την εμφάνιση της Ομόνοιας στο χθεσινό φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα σε σχέση με αυτό που προηγήθηκε απέναντι στο Παραλίμνι, όχι όμως και καλή. Σίγουρα δεν μπορεί με τέτοιες παρουσίες να προσδοκεί σε πολλά πράγματα, θα πρέπει να αλλάξει αρκετά στην πορεία για να παρουσιάσει ένα αγωνιστικό πρόσωπο ικανό να της επιτρέψει να πρωταγωνιστήσει.

Bet on Alfa

Ναι, είναι νωρίς ακόμη, είναι μια νέα ομάδα, μπορεί να πει κάποιος και όχι άδικα. Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι ότι, η Ομόνοια σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της υστέρησε σε συγκεκριμένους τομείς και αυτό προκαλεί μια σχετική ανησυχία.

Συγκεκριμένα, και στο χθεσινό ματς, παρουσίασε αδυναμία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να δημιουργήσει παιχνίδι. Επίσης, είχε αργή ανάπτυξη στο παιχνίδι της, προβλεπτή για τον αντίπαλο. Πέρα από κάποιες εξάρσεις στο δεύτερο ημίχρονο, το υπόλοιπο διάστημα μεσοεπιθετικά δεν ήταν καλή.

Και τίθεται το ερώτημα: Είναι θέμα ποιότητας κάποιων παικτών ή του τρόπο με  τον οποίο επιλέγει ο Ολίβα να παίξει η ομάδα του; Το σίγουρο είναι πως, η Ομόνοια έχει την ανάγκη από έναν δημιουργικό μέσο και όσο πιο γρήγορα προστεθεί στο ρόστερ τόσο το καλύτερο.

Σε αντίθεση που η αμυντική συμπεριφορά της ήταν αρκετά καλή και πάλι. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός που σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Λιγότερο από δυο βδομάδες από την έναρξη του πρωταθλήματος, το σίγουρο είναι πως η Ομόνοια χρειάζεται αρκετή δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς. Θέλει βελτίωση, για να μπει με απαιτήσεις στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Autoremarketing

Bet on Alfa