ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣυνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Τάνεβα Ιβάνα

Συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ η Τάνεβα Ιβάνα

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε ην ανανέωση της συνεργασίας με την 18χρονη ακραία επιθετικό, Τάνεβα Ιβάνα και για την νέα σεζόν.

Bet on Alfa
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλου, σημειώνοντας ένα γκολ.

Η Ιβάνα Τάνεβα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Ο Σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία στα αθλητικά του τμήματα και ως γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα που τώρα αρχίζει το έργο της, έχουμε να αποδείξουμε αρκετά. Μαζί με ένα συμβούλιο που δεν έπαψε να μας στηρίζει για να έχουμε τα απαραίτητα ως παίκτριες. Με ένα προπονητικό τιμ το οποίο περιλαμβάνει δύο εξαιρετικούς γυμναστές, που είναι έτοιμοι να σε σπρώξουν μέχρι να βγάλεις το 110% των δυνατοτήτων σου και ένα προπονητή που πάνω απ’ όλα σου μεταφέρει πώς να είσαι σωστός ποδοσφαιριστης, εντός και εκτός γηπέδου και απαιτεί το καλύτερο σου εαυτό.

Επέλεξα να παραμείνω στη ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι μόνο για τους πιο πάνω λόγους, αλλά επειδή στη περσινή χρονιά γνώρισα 24 άτομα που τώρα μπορώ να χαρακτηρίσω, όχι μόνο συμπαίχτριες, αλλά και φίλες.

Μέσα στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου, έκανα αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ και δεν θα υπήρχαν αν δεν υπέγραφα με τον Team Manager πριν ένα χρόνο που πίστεψε σε μένα και συνεχίζει να το κάνει.”

Autoremarketing

Bet on Alfa